Povezane vesti
Počela isplata studentskih kredita i stipendija
Radio 021 30.03.2017
Danas počinje isplata studentskih stipendija i kredita za mart ove godine. Mesečni iznosi studentskih kredita i stipendija iznose 8.400 dinara. Iz budžeta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja izdvojeno je stipendije i kredite 172.720.800… »
Danas isplata studentskih kredita i stipendija
Blic 30.03.2017
Ministarstvo prosvete, nauke, i tehnološkog razvoja saopštilo je da danas počinjena isplata studentskih stipendija i kredita za mart ove godine. Mesečni iznosi studentskih kredita i stipendija iznose 8.400 dinara. Iz budžeta Ministarstva prosvete… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 20 minutajoš 54 povezane
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 57 minutajoš 41 povezana
Manojlović: Siniša Mali u isto vreme ministar i gradski odbornik, krši Ustav Srbije
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 46 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih