Povezane vesti
Nedelju dana sam pričao saigračima kakva nas atmosfera čeka
Mozzart sport 30.03.2017
"Pohvalio sam Zvezdu kao sportista. Ne vidim ništa loše u tome što sam ih pohvalio. Stvarno Zvezda ove sezone igra fenomenalnu košarku. Ljudi koji to komentarišu na pogrešan način - to ne bih komentarisao. Mnogo puta sam do sada pokazao koliko volim… »
Pred sudar sa zvezdom: Bivši igrač Partizana otkrio šta je najveći adut crveno-belih!
Sportal blic 30.03.2017
Košarkaši Uniksa izaći će u petak na megdan Crvenoj zvezdi u utakmici koja je za njih bez takmičarskog značaja. S ruskim timom u rodni grad stiže i naš internacionalac i bivši igrač Partizana, Danilo Anđušić, koji je za Blicsport izneo očekivanja… »
Anđušić jasan - nema popusta za Zvezdu
Mozzart sport 30.03.2017
Iako Uniksu ništa ne znači. Uniks za čast, Crvena zvezda za TOP 8 fazu Evrolige. Ali Danilo Anđušić u intervjuu za Blic upozorava crveno-bele da im se tim iz Kazanja neće skloniti sa puta u 29. kolu elitnog takmičenja, iako nema apsolutno nikakav… »
Vesti dana »

Ponovo blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 54 minutajoš 26 povezanih

Deset zemalja spremno da pošalje vojsku u Ukrajinu: Francuzi i Britanci šalju stotine vojnika, evo gde bi bili raspoređeni
Večernje novosti pre 34 minutajoš 38 povezanih

SNS i Vučević pozivaju pristalice na skupove širom Srbije
Glas Zaječara pre 29 minutajoš 15 povezanih

Brnabić i njen spin o namernom rušenju nadstrešnice u Novom Sadu: Čemu služi ovaj potez vlasti?
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih