Povezane vesti

Poslednja šešeljeva poruka pred izbore: "Pozivam sve građane Srbije..." (video)

Poslednja šešeljeva poruka pred izbore: "Pozivam sve građane Srbije..." (video)

Pravda 30.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj pozvao je građane Srbije da glasaju za njega na predstojećim predsedničkim izborima. - Siguran sam da se građani u tom slučaju neće pokajati. Za sve ove godine mog političkog… »
Šešelj biračima: Glas za mene, ne menjam se video

Šešelj biračima: Glas za mene, ne menjam se video

Mondo 30.03.2017
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, predsednički kandidat, ovako se obratio biračima, pred nedeljne izbore. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Vojislav Šešelj je danas pozvao birače u Srbiji da izađu na predsedničke izbore u Srbiji u… »
Šešelj poslao poruku: Nikada neću izdati narod i državu!

Šešelj poslao poruku: Nikada neću izdati narod i državu!

Pravda 30.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj naglasio je u predizbornoj poruci da su se građani uverili da je on spreman da se žrtvuje za svoje ideale i da zato mogu biti sigurni da nikada neće izdati narod i državu. Pozivam… »
ŠEŠELJ u predizbornoj poruci biračima: Glasajte za mene, ja nikada neću izdati narod i državu!

ŠEŠELJ u predizbornoj poruci biračima: Glasajte za mene, ja nikada neću izdati narod i državu!

Kurir 30.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj naglasio je u predizbornoj poruci da su se građani uverili da je on spreman da se žrtvuje za svoje ideale i da zato mogu biti sigurni da nikada neće izdati narod i državu. Pozivam… »

Vesti dana »