Povezane vesti
Vučić s roditeljima kod Marića: Otvoreno o životu
Mondo 30.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Ćirilica" zajedno sa svojim roditeljima, majkom Angelinom i ocem Anđelkom. U emisiji kod Milomira Marića došli su i gosti iznenađenja - predsednik RS Milorad Dodik i glumac Lazar Ristovski… »
Vučić vikao prekinite emisiju Pogledajte incident na snimanju Ćirilice, dečak se onesvestio! (VIDEO)
Kurir 30.03.2017
Za vreme gostovanja Aleksandra Vučića i njegove porodice u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi došlo je do incidenta kada je mladiću u publici pozlilo! Vučić sa još par momaka iz publike odmah skočio da pomogne. Najpre se začuo tup udar kao da je… »
Vučić sa porodicom na TV hepi Otac Anđelko otkrio: Moja majka je Aleksandra krila od ustaša!
Kurir 30.03.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i kandidat na predsedničkim izborima gostuje sa porodicom u emisiji Ćirilica na TV Happy. Emisiji prisustvuju i njegov otac i majka. Aleksandar Vučić je rekao da mu je samo jedna stvar zasmetala u kampanji… »
Vučićeva ćerka Milica prvi put o odnosu sa ocem: Ne viđam tatu koliko bih volela
Kurir 30.03.2017
Teško mi pada kada o tati pričaju ružne stvari, jer ja njega volim najviše na svetu, kaže Milica, ćerka predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Skromna četrnaestogodišnjakinja je rekla da premijer nije strog otac, ali da traži od nje da… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 48 minutajoš 20 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih