Povezane vesti

Trener Bamberga: Ako otvorim usta, završiću u zatvoru!

Trener Bamberga: Ako otvorim usta, završiću u zatvoru!

Vesti online 01.04.2017
Pare vrte gde burgija neće, stara poslovica najbolje odslikava stanje u finišu ligaškog dela Evrolige. Zvezda mora da pobedi u Istanbulu Darušafaku, ako želi u četvrtfinale, a moglo je da se završi i kolo pre kraja. Moglo je, ali nije. Sudije su… »
Trinkijeri za Blicsport: Ako otvorim usta, završiću u zatvoru!

Trinkijeri za Blicsport: Ako otvorim usta, završiću u zatvoru!

Sportal blic 01.04.2017
"Znam da je pola Srbije navijalo kroz moj tim za Crvenu zvezdu, a svako ko je gledao naš poraz od Darušafake - sve je video" - rekao je trener Bamberga Andrea Trinkijeri misleći na sudije koje su skrojile rezultat evroligaškog dvoboja sa turskim… »
Zašto Pašutin nije došao na konferenciju?

Zašto Pašutin nije došao na konferenciju?

Sportske.net 01.04.2017
Trener ekipe Uniksa se nije pojavio na konferenciji za novinare. Uniks je juče doživeo ubedljiv poraz od Crvene zvezde u okviru 29. kola Evrolige, ekipa iz Rusije nema nikakve šanse za prolazak u četvrtfinale, što se znalo i pre ovog kola. Ipak… »
Radonjić: Nisam razočaran, oduševljen sam!

Radonjić: Nisam razočaran, oduševljen sam!

Večernje novosti 31.03.2017
Tu smo gde smo, imamo mnogo razloga za zadovoljstvo nastupima u Evroligi, ne bih sad o Darušafaki, jer pre toga imamo Budućnost - kaže trener Zvezde. TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić stigao je na konferenciju za medije s pozitivnim osećajem, iako… »
Vratila se ona zvezda: Crveno-beli ubedljivi pred Budućnost i Darušafaku

Vratila se ona zvezda: Crveno-beli ubedljivi pred Budućnost i Darušafaku

Večernje novosti 31.03.2017
Šesnaesta pobeda nije ni za pedalj približila košarkaše Crvene zvezde plasmanu u top 8 fazu Evrolige, ali im je pomogla da se iskobeljaju iz psihološke rupe – 83:65. ŠESNAESTA pobeda nije ni za pedalj približila košarkaše Crvene zvezde plasmanu… »
Radonjić: Moram da stanem u odbranu mojih igrača, oni se bore kao lavovi, ginu!

Radonjić: Moram da stanem u odbranu mojih igrača, oni se bore kao lavovi, ginu!

Sportal blic 31.03.2017
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić vrlo emotivno je govorio o aktuelnom trenutku crveno-belih posle pobede nad Uniksom od 83:65 u pretposlednjem, 29. kolu Evrolige. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Dejan Radonjić tokom meča sa Uniksom… »
Ribanje: Nesvakidašnji sastanak Pašutina i igrača Uniksa posle meča sa Zvezdom

Ribanje: Nesvakidašnji sastanak Pašutina i igrača Uniksa posle meča sa Zvezdom

Sportal blic 31.03.2017
Gotovo 45 minuta držao je trener Uniksa Jevgenij Pašutin svoje igrače u svlačionici Kombank arene posle poraza od Crvene zvezde sa 83:65 u pretposlednjem, 29. kolu Evrolige. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Jevgenij Pašutin na meču sa Zvezdom u… »
Crveno-bela rapsodija Zvezda slomila Uniks, neka se spreme Budućnost i Darušafaka

Crveno-bela rapsodija Zvezda slomila Uniks, neka se spreme Budućnost i Darušafaka

Sportal blic 31.03.2017
Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na staze uspeha baš pred dva najvažnija meča u sezoni: posle tri uzastopna poraza savladali su Uniks sa 83:65 u pretposlednjem, 29. kolu Evrolige, i uz maestralnu igru na kraju treće i početkom četvrte… »
Ubedljiva pobeda Zvezde

Ubedljiva pobeda Zvezde

Danas 31.03.2017
Crvena zvezda savladala je UNIKS iz Kazanja u Beogradskoj areni u poslednjem meču regularnog toka Evrolige pred svojim navijačima – 83:65 (40:31). Crveno-beli imaju 16 pobeda i 13 poraza, a turski sastav jedan trijumf manje na devetom mestu. Prvak… »

Vesti dana »