Povezane vesti
Stamatović prezadovoljan rezultatom: Vučićiću sam priredio najubedljiviji poraz!
Pravda 03.04.2017
- Prezadovoljan sam izbornim rezultatom: Po osvojenim glasovima, u gradu Užicu sam, drugi, odmah iza Vučića, drugi sam i u Arilju, treći u Priboju, treći u Požegi, drugi u Kosjeriću, a u Čajetini sam Vučiću priredio najubedljiviji poraz, u celoj… »
Stamatović ohrabren rezultatima: Osvojio više 60 odsto glasova u opštini Čajetina
Kurir 03.04.2017
ČAJETINA - Predsednički kandidat Milan Stamatović izjavio je da je, prema nezvaničnim rezultatima, osvojio 60 odsto glasova u opštini Čajetina, u kojoj je izlaznost na današnjim izborima bila rekordnih 70 odsto. "To je izvanredan rezultat koji je… »
Stamatović zadovoljan rezultatom: Za dve godine igraćemo veliku ulogu u srpskoj politici
Blic 02.04.2017
Predsednički kandidat Milan Stamatović, koji je prema dosadašnjim rezultatima osvojio oko 1,3 odsto glasova, izjavio je u svom izbornom štabu u Čajetini da je zadovoljan podrškom koju je dobio. - Zahvaljujem se svima koji su prebrodili strah i… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 53 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina (VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 197 povezanih