Povezane vesti
Bijela kuća objavila službeni portret prve dame
Al Jazeera 04.04.2017
Tačna lokacija na kojoj je Melanija Trump fotografirana nije otkrivena, a nije poznato ni ko je autor portreta. Bijela kuća objavila je službeni portret prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Trump. Ta fotografija odsad će biti upotrebljavana u… »
Melanija Tramp - pvi put zvanično
Vesti online 04.04.2017
Bela kuća objavila je prvi zvanični portret prve dame Melanije Tramp, fotografiju napravljenu u Beloj kući ispred prozora. "Počašćena sam ulogom prve dame i radujem se radu u ime američkog naroda sledećih godina", poručila je Melanija u saopštenju Bele… »
Objavljen zvaničan portret Melanije Tramp: Cena jednog detalja je prava sitnica (foto)
Pravda 04.04.2017
Bela kuća je u ponedeljak objavila službeni portret prve dame Sjedinjenih Američkih Država, Melanije Tramp. Ta će se fotografija od sada pa do daljnjega koristiti u službenim prilikama kada god je reč o prvoj dami SAD-a. Tačna lokacija na kojoj je prva… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 47 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana