Povezane vesti

Da li Amerikanci ponavljaju istorijske greške?

RTS 10.04.2017
Vojni napad Sjedinjenih Država na sirijski režim dogodio se tačno na stotu godišnjicu ulaska Amerike u Prvi svetski rat. Postoje li istorijske paralele? "Dojče vele" je o tome razgovarao sa dvojicom istoričara. Dojče vele: Predsednik Tramp je… »

DV: Da li Amerikanci ponavljaju istorijske greške?

Politika 10.04.2017
BERLIN – Vojni napad SAD na Siriju dogodio se tačno na stotu godišnjicu ulaska Amerike u Prvi svetski rat, konstatuje Dojče vele (DV) uz pitanje da li u tome postoje istorijske paralele. Istoričar Endrju Baćević, penzionisani profesor… »

Da li Amerikanci hronično ponavljaju svoje istorijske greške?

Blic 10.04.2017
Vojni napad SAD na Siriju dogodio se tačno na stotu godišnjicu ulaska Amerike u Prvi svetski rat, konstatuje Dojče vele (DV) uz pitanje da li u tome postoje istorijske paralele. Istoričar Endrju Baćević, penzionisani profesor međunarodnih odnosa i… »

DW: Da li Amerikanci ponavljaju istorijske greške?

B92 10.04.2017
Vojni napad SAD na sirijski režim dogodio se tačno na stotu godišnjicu ulaska Amerike u Prvi svetski rat. Postoje li istorijske paralele? "Dojče vele" je o tome razgovarao s dvojicom istoričara. DW: Predsednik Tramp je naredio napad na sirijske… »

Da li Amerikanci ponavljaju istorijske greške?

Dojče vele 10.04.2017
Vojni napad Sjedinjenih država na sirijski režim dogodio se tačno na stotu godišnjicu ulaska Amerike u Prvi svetski rat. Postoje li istorijske paralele? DW je o tome razgovarao sa dvojicom istoričara. DW: Predsednik Tramp je naredio napad na sirijske… »

Vesti dana »

Veliki školski čas u Šumaricama

Sputnik pre 5 satijoš 21 povezana

Najtopliji oktobarski dan u poslednje 93 godine

Vesti online pre 1 satjoš 18 povezanih

Tomić ponudio ostavku, Čović odbio

RTV pre 35 minutajoš 29 povezanih