Povezane vesti
Vojinovićeva majka strahuje od osvete Delibašića
Politika 11.04.2017
Ako mi se nešto desi, znajte da je to naredio Delibašić, izjavila Smilja Šćepanović. – Brat Saše Cvetanovića odbio da svedoči. Smilja Šćepanović, majka Miloša Vojinovića, optuženog za ubistvo Miloša Vidakovića izjavila je pred… »
Moj sin je postao ubica družeći se s Delibašićem
Večernje novosti 11.04.2017
U Specijalnom sudu svedočila majka Miloša Vojnovića, optuženog za ubistvo Miloša Vidakovića u Budvi. U slučaju da se nešto desi meni ili nekome iz moje porodice, znajte da je to naredio Miloš Delibašić. AKO se desi nešto meni ili nekome iz… »
Majka ubice u strahu: "Ako mi se nešto desi, Delibašić je kriv"
Blic 11.04.2017
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje optuženima za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine svedočenjem majke jednog od optuženih Miloša Vojinovića koji je priznao ubistvo Vidakovića u Budvi i ispričao… »
Ubistvo NIKOLE Bojovića Majka optuženog: Bog nek prosti Šaranoviću, uvukao je decu u veliki kriminal
Kurir 11.04.2017
BEOGRAD - Smilja Šćepanović, majka MIloša Vojinovića koji je priznao da je ubio MIloša Vidakovića u Budvi i ispričao ulogu okrivljenih u ubistvu Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, izjavila je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da… »
Vesti dana »
Dani žalosti u Crnoj Gori - građani se opraštaju od ubijenih, danas zaseda Veće za nacionalnu bezbednost
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih
Volodimir Zelenski: "Tramp može da ima odlučujuću ulogu u zaustavljanju Putina"
Telegraf pre 7 satijoš 6 povezanih
Haos u baskoniji! Trener Zvezde poludeo zbog onoga što su mu uradili Španci
Večernje novosti pre 4 minutajoš 3 povezane
Fico: Slovačka će gubiti 500 miliona evra godišnje zbog prekida tranzita ruskog gasa
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Najava vremena za Kragujevac: Susnežica i zahlađenje uz poboljšanje kvaliteta vazduha
Glas Šumadije pre 39 minutajoš 1 povezana