Povezane vesti

Kitarović o Agrokoru:Zgrožena sam

Kitarović o Agrokoru:Zgrožena sam

RTV 13.04.2017
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je zgrožena i da je za nju sada Agrokor jedan mali dućan Konzuma koji se nalazi ispod njenog stana. Odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor snosi sada već bivša Uprava, rekla je… »
Slučaj "Agrokor" Kitarović: Zgrožena sam

Slučaj "Agrokor" Kitarović: Zgrožena sam

Večernje novosti 13.04.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je zgrožena i da je za nju sada Agrokor jedan mali dućan Konzuma koji se nalazi ispod njenog stana. ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je zgrožena i da je za nju sada… »
Kolinda besna: Zgrožena sam, Todorići nemoralni

Kolinda besna: Zgrožena sam, Todorići nemoralni

Vesti online 13.04.2017
Predsednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović komentarišući situaciju u Agrokoru kaže da zgrožena. - Najveću odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor, ali i celog sistema koji je vezan uz Agrokor zaista snosi sada već bivša Uprava -… »
Kolinda: Zgrožena sam!

Kolinda: Zgrožena sam!

Mondo 13.04.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je zgrožena i da je za nju sada Agrokor jedan mali dućan Konzuma koji se nalazi ispod njenog stana. Foto: Printscreen/YouTube Odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor snosi sada već bivša Uprava… »
Grabar Kitarović: Odgovornost za sudbinu "Agrokora" snosi bivša uprava

Grabar Kitarović: Odgovornost za sudbinu "Agrokora" snosi bivša uprava

RTS 13.04.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je zgrožena i da je za nju sada "Agrokor" jedan mali dućan "Konzuma" koji se nalazi ispod njenog stana. Odgovornost za sudbinu koncerna "Agrokor" snosi sada već bivša uprava, rekla je predsednica… »
Grabar-Kitarović: Nemoralno je da šef Agrokora živi u dvorcu

Grabar-Kitarović: Nemoralno je da šef Agrokora živi u dvorcu

Al Jazeera 13.04.2017
Predsjednica Hrvatske kaže da najveću odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor snosi sada već bivša Uprava. Najveću odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor snosi sada već bivša Uprava, rekla je predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. "Moram… »

Vesti dana »