Povezane vesti
Ušla u parove, pa pričom zaledila sve: Pretili su meni i mojoj porodici! Terali su me da abortiram!
Kurir 15.04.2017
Isidora Pavlović je majka devojčice od 14 godina koju otac nikad nije video, čuo niti želeo da prizna. Ona je gostovala u vili Parova gde je ispričala svoju ispovest i priznala da otac njenog deteta nakon saznanja da je trudna odmah rekao da mora da… »
Otac deteta nepoznat: Aleksandra Subotić priznala da mora uradi DNK da bi Čabarkapa priznao dete!
Kurir 15.04.2017
U vili Parova tokom emisije "Tajne DNK" gostovala je Isidora Pavlović. Ona je majka devojčice od 14 godina, koju otac nikad nije video, čuo niti želeo da prizna. Nakon njenog ulaska, Aleksandra Subotić je osetila potrebu da kaže da u potpunosti razume… »
Vesti dana »

Studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu izbačeni iz zgrade: „Dekan je došao oko pet, šest sati ujutru na sporedna vrata i zamenio bravu“
Nova pre 6 minutajoš 22 povezane

Kasper Rud protiv pušenja marihuane na teniskim mečevima: Najveća degradacija....
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 26. avgust: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Bajatović za RTS: Sankcije NIS-u biće odložene, zalihe goriva u Srbiji do osam meseci
RTS pre 15 minutajoš 14 povezanih

Strašna tragedija na Staroj planini: Dečak (15) iz Aleksinca pao sa vodopada i poginuo pred roditeljima!
Blic pre 16 minutajoš 26 povezanih