Povezane vesti
Dobila bakšiš od 400 dolara, a kad je otišla da se zahvali, usledio je šok!
Kurir 16.04.2017
Jedan par iz Australije, gosti u restoranu u kom Kajla radi, bili su znatiželjni. “Pitali su me odakle sam i rekla sam da sam došla ovde zbog škole, al kako sam upala u dugove, nisam mogla da nastavim školovanje, pa sam počela da radim u dva… »
Dobila je bakšiš od 400 dolara, a onda se desilo nešto još bolje
Vesti online 16.04.2017
Kajla Čandara je konobarica na Havajima. Zbog dugova je morala da napusti školovanje, a trenutno se izdržava radeći u dva restorana. Ipak, ovoj devojci se nenadano osmehnula sreća. Naime, Kajla je u jednom od restorana u kojima radi uslužila par iz… »
Konobarica se zahvalila za bakšiš, a oni ponudili da joj otplate studentski kredit (video)
Večernje novosti 15.04.2017
Devojka sa Havaja poslala poklon - zahvalnicu paru koji joj je ostavio 400 dolara, a oni odlučili da joj plate školovanje i vrate njene dugove. KEJLA Čandara radi kao konobarica u restoranu u Vajkikiju, na Havajima, i uspela je da poseti hotel u kom su… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 5 minutajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 3 satajoš 1 povezana