Prvi konkursi za IPARD fondove krajem ove godine

Stiže 175 miliona evra: EU vam pomaže da kupite traktor, evo i kako

Kurir petak, 21. april 2017.
Uprava za agrarna plaćanja će u 2017. završiti proces akreditacije kako bi mogla da koristi pretpristupna sredstva IPARD od 175 miliona evra, a prvi konkursi za poljoprivrednike se očekuju u poslednjem kvartalu ove godine, izjavio je Žarko Radat, direktor Uprave za agrarna plaćanja.
Srbiji je kroz mehanizam Programa pretpristupne pomoći zemljama kandidatima EU IPARD do 2020. godine na raspolaganju 175 miliona evra i taj novac je namenjen za projekte unapređenja poljoprivredne proizvodnje. Program podrazumeva... »

Prvi konkursi za IPARD fondove krajem ove godine

Gde investirati petak, 21. april 2017.
Uprava za agrarna plaćanja će u 2017. završiti proces akreditacije kako bi mogla da koristi predpristupna sredstva IPARD od 175 miliona evra.
Prvi konkursi za poljoprivrednike se očekuju u poslednjem kvartalu ove godine, izjavio je danas direktor Uprave za agrarna plaćanja Žarko Radat. Srbiji je kroz mehanizam Programa predpristupne pomoći zemljama kandidatima EU IPARD... »

Radat: Prvi konkursi za IPARD fondove krajem ove godine

Nova ekonomija petak, 21. april 2017.
Uprava za agrarna plaćanja će u 2017. završiti proces akreditacije kako bi mogla da koristi predpristupna sredstva IPARD od 175 miliona evra, a prvi konkursi za poljoprivrednike se očekuju u poslednjem kvartalu ove godine, izjavio je danas direktor Uprave za agrarna plaćanja Žarko Radat. Srbiji je... »

Prvi konkursi za IPARD krajem 2017.

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Prvi konkursi za IPARD krajem 2017.
BEOGRAD - Uprava za agrarna plaćanja će u 2017. završiti proces akreditacije kako bi mogla da koristi predpristupna sredstva IPARD od 175 miliona evra, a prvi konkursi za poljoprivrednike se očekuju u poslednjem kvartalu ove godine, izjavio je danas direktor Uprave za agrarna plaćanja Žarko Radat.
Srbiji je kroz mehanizam Programa predpristupne pomoci zemljama kandidatima EU IPARD do 2020. godine na raspolaganju 175 miliona evra i taj novac je namenjen za projekte unapredenja poljoprivredne proizvodnje. Na pitanje kada se... »

EU dugo zamerala, sad smo sve ljude zaposlili

B92 petak, 21. april 2017.
B92: EU dugo zamerala, sad smo sve ljude zaposlili
Beograd -- Uprava za agrarna plaćanja će u 2017. završiti proces akreditacije kako bi mogla da koristi predprisutpna sredstva IPARD od 175 miliona evra.
Prvi konkursi za poljoprivrednike se očekuju u poslednjem kvartalu ove godine, izjavio je dirketor Uprave za agrarna plaćanja Žarko Radat. Srbiji je kroz mehanizam Programa predpristupne pomoći zemljama kandidatima EU IPARD do... »

Konkursi za poljoprivrednike krajem godine

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Konkursi za poljoprivrednike krajem godine
Dokle je Srbija stigla sa akreditacijom Uprave za agrarna plaćanja od koje zavisi povlačenje novca i evropskih fondova? Direktor te uprave Žarko Radat rekao je za RTS da poljoprivrednici prve pozive na konkurs mogu da očekuju u četvrtom kvartalu 2017. godine.
Žarko Radat je naveo da će prvi konkursi verovatno biti namenjeni za kupovinu traktora i obnovu zastarele mehanizacije. "Prvi konkursi će verovatno biti za traktore i mehanizaciju, znači izabraćemo nešto gde možemo brzo i... »
©2017 Netmark d.o.o.