"Niš u velikoj Albaniji? Pozivaju na treći balkanski rat"

"Niš u velikoj Albaniji? Pozivaju na treći balkanski rat"

Vesti online petak, 21. april 2017.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da Jonuz Musliju izjavama poziva na treći balkanski rat.
Osim toga, Vulin je naveo i da predsednik Nacionalnog saveta poziva na rušenje ustavnog poretka i teritorijalnog integriteta Srbije. Vulin je u Bujanovcu rekao da Musliju tom izjavom poziva na rat i na otcepljenje dela teritorije... »

CEAS: Lokalne samouprave da se ograde od izjave Muslijua

Blic petak, 21. april 2017.
Centar za evroatlantske studije (CEAS) pozvao je danas predstavnike lokalnih samouprava u Preševu, Medveđi i Bujanovcu da se hitno ograde od izjave predsednika Skupštine opštine Bujanovac Jonuza Muslijua o ujedinjenju Albanije sa južnim delovima Srbije, jer takve poruke, kako se ističe, ugrožavaju odnose srpske i albanske zajednice u Srbiji.
CEAS smatra da Musliju, kao nosilac javne funkcije u Srbiji, treba da snosi, u najmanju ruku, političku i društvenu odgovornost. Ta organizacija pozvala je i sve društvene aktere u Srbiji da se suprotstave, kako se navodi, daljoj... »

Vulin: Musliju poziva na Treći balkanski rat i otcepljenje

Blic petak, 21. april 2017.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju izjavom da Preševo, Bujanovac i Medveđa treba da se pripoje Kosovu i Albaniji, poziva na Treći balkanski rat kao i rušenje ustavnog poretka i teritorijalnog integriteta Srbije.
On je u Bujanovcu rekao da Musliju tom izjavom poziva na rat i na otcepljenje dela teritorije Srbije zbog čega treba da reaguju nadležni državni organi, a on za to da odgovara. "Ako se Albanija i Kosovo ujedine, neka otcepe i jug... »

Vulin: Musliju poziva na treći balkanski rat i otcepljenje

RTS petak, 21. april 2017.
RTS: Vulin: Musliju poziva na treći balkanski rat i otcepljenje
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju, izjavom da Preševo, Bujanovac i Medveđa treba da se pripoje Kosovu i Albaniji, poziva na treći balkanski rat i rušenje ustavnog poretka i teritorijalnog integriteta Srbije.
Aleksandar Vulin je u Bujanovcu rekao da Jonuz Musliju svojom izjavom poziva na rat i na otcepljenje dela teritorije Srbije. "Njegova izjava je jasan napad na ustavni poredak i teritorijalni integritet Republike Srbije. Ovo treba... »

"Niš u velikoj Albaniji? Pozivaju na treći balkanski rat"

B92 petak, 21. april 2017.
B92: "Niš u velikoj Albaniji? Pozivaju na treći balkanski rat"
Bujanovac -- Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da Jonuz Musliju izjavama poziva na treći balkanski rat.
Osim toga, Vulin je naveo i da predsednik Nacionalnog saveta poziva na rušenje ustavnog poretka i teritorijalnog integriteta Srbije. Vulin je u Bujanovcu rekao da Musliju tom izjavom poziva na rat i na otcepljenje dela teritorije... »

Vulin: Musliju poziva na Treći balkanski rat

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Ministar Aleksandar Vulin kaže da Jonuz Musliju svojom izjavom poziva na Treći balkanski rat i rušenje ustavnog poretka, zbog čega bi on morao da odgovara pred nadležnim državnim organima
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju izjavom da Preševo, Bujanovac i Medveđa treba da se pripoje Kosovu i Albaniji,... »

Vulin: Izjave o pripajanju dela Srbije Albaniji su poziv za treći balkanski rat

Beta petak, 21. april 2017.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksanar Vulin rekao je danas da je izjava predsednika Nacionalnog saveta Albanaca Jonuza Muslijua da opštine Bujanovac i Preševo treba da se pripoje Kosovu ukoliko dodje do njegovog ujedinjenje sa Albanijom otvoren poziv za treći... »

Vulin: Nemamo dečje glave za bacanje!

Mondo petak, 21. april 2017.
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je danas da predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliju izjavom da Preševo, Bujanovac i Medveđa treba da se pripoje Kosovu i Albaniji, poziva na Treći balkanski rat.
Foto: Tanjug, Rade Prelić Vulin je istakao i da Musliju poziva na rušenje ustavnog poretka i teritorijalnog integriteta Srbije. On je u Bujanovcu rekao da Musliju tom izjavom poziva na rat i na otcepljenje dela teritorije Srbije.... »
©2017 Netmark d.o.o.