Građanima nije zabranjen ulazak u parlament

Bura zbog "fašizacije" Gojković: Spalite me, ali ne dozvoljavam uvrede

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
U parlamentu žestoka rasprava predstavnika vlasti i opozicije. Gojkovićeva: Spalite me, ali ne dozvoljavam takve reči
MIRNU raspravu o zakonima iz oblasti medicine danas je u parlamentu uzburkala svađa zbog - fašizma. Predsednica Skupštine Maja Gojković prekinula je izlaganje poslanice Marinike Tepić zbog toga što je rekla da se u parlamentu... »

Građanima nije zabranjen ulazak u parlament

Politika petak, 21. april 2017.
Posebna sednica za raspravu o poverenju Maji Gojković ne može biti zakazana pre 29. aprila
Zahtev za smenu predsednice parlamenta Maje Gojković koji su podnela 32 opoziciona poslanika neće biti razmatran po hitnom postupku, odlučila je Skupština Srbije. Za prihvatanje ovog predloga glasalo je samo 13 poslanika.... »

Gojković: Spalite me, ali ne dozvoljavam uvrede

Danas petak, 21. april 2017.
“Spalite me, ali neći dozvoliti uvrede, jer parlament ne promoviše fašizam”, rekla je danas predsednica parlamenta Maja Gojković reagujući na tvrdnje poslanice Nove stranke Marinike Tepić da je protekle nedelje u skupštini počela da se sprovodi "čista fašizacija". Povod za žestoku polemiku Marinike... »

Gojković u polemici sa Marinikom Tepić: Spalite me, nabijte na kolac, ali ne dozvoljavam uvrede

Blic petak, 21. april 2017.
Spalite me, ali neći dozvoliti uvrede, rekla je danas predsednica parlamenta Maja Gojković povodom navoda poslanice Marinike Tepić da je protekle nedelje u skupštini počela da se sprovodi "čista fašizacija".
- Parlament ne promoviše fašizam - istakla je Gojković. Gojković i Tepić su polemisale tokom utvrĐivanja dnevnog reda, kada je Tepić obrazlagala svoj predlog zakona o izmenama zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili... »

Gojković: Spalite me, ali ne dozvoljavam da se govori o fašizaciji parlamenta

SEEbiz petak, 21. april 2017.
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas nije dozvolila samostalnoj poslanici Mariniki Tepić da dovrši izlaganje o zahtevu da se u dnevni red uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija, jer je ta poslanica rekla da se u "parlamentu sprovodi čista fašizacija".
Tepić je rekla da je primer "fašizacije" što je "prvi medju jednakima u okviru vodeće i najveće vladajuće poslaničke grupe uveo novu kategoriju, možda čak i novu rasu, a to su deca narodnih poslanika i deca novinara". Šef... »

Gojković: Spalite me, ali ne dozvoljavam da se govori o fašizaciji parlamenta

Novi magazin petak, 21. april 2017.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas nije dozvolila samostalnoj poslanici Mariniki Tepić da dovrši izlaganje o zahtevu da se u dnevni red uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija, jer je ta poslanica rekla da se u "parlamentu sprovodi čista fašizacija".
Tepić je rekla da je primer "fašizacije" što je "prvi među jednakima u okviru vodeće i najveće vladajuće poslaničke grupe uveo novu kategoriju, možda čak i novu rasu, a to su deca narodnih poslanika i deca novinara". Šef... »

Gojković: Spalite me, ali ne dozvoljavam da se govori o fašizaciji parlamenta

Beta petak, 21. april 2017.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas nije dozvolila samostalnoj poslanici Mariniki Tepić da dovrši izlaganje o zahtevu da se u dnevni red uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija, jer je ta poslanica rekla da se u "parlamentu sprovodi... »

Gojković: Ne pravite šou od svake sednice

Kurir petak, 21. april 2017.
Predsednica parlamenta Maja Gojković odbacila je danas navode pojedinih poslanika opozicije da je građanima zabranjen ulaz u Skupštinu i i apelovala na opoziciju da ne pravi šou od svake sednice.
Građani mogu da uđu u Skupštinu, pod uslovom da se prijave. Nemojte da pravite šou na početku svake sednice kada pokušavamo da radimo ono za šta su nas građani izabrali, rekla je Gojković. Odgovarajući na pitanje poslanika DS... »

Gojković: Građani mogu da uđu u parlament uz zahtev kao i do sada

Beta petak, 21. april 2017.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da nije istina da je gradjanima zabranjen ulaz u parlament. "Nikome nije zabranjen ulaz, gradjani mogu da udju, samo je potrebno da podnesu zahtev kao i do sada", rekla je Maja Gojković pre početka rasprave u Skupštini Srbije povodom... »
©2017 Netmark d.o.o.