Povezane vesti
"Mali Pirlo" zaludeo italiju: Poređenja sa takvim igračom je velika stvar, ali moj idol je Kaka
Večernje novosti 21.04.2017
Odigrao sam veoma dobro i protiv Rome u Rimu, pa su usledile pohvale u medijima. To je svakako satisfakcija i velika motivacija, ali trudim se da se fokusiram samo na teren, kaže Lukić. Kad mediji u Italiji nekog nazovu "mali Pirlo", onda je jasno da se… »
Lukić: Prija kad me zovu mali Pirlo, uživam u radu sa Mihajlovićem
Beta 21.04.2017
Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Saša Lukić rekao je da mu prijaju pohvale italijanskih medija zbog igara u Torinu, kao i da uživa u radu sa trenerom Sinišom Mihajlovićem. Ovaj 20-godišnji vezni igrač skrenuo je pažnju na sebe nastupima u Italiji… »
Vesti dana »
Bez dogovora sa Ministarstvom, protest prekinut samo dok je sezona radova u punom jeku
Ozon press pre 42 minutajoš 49 povezanih
Izrael gađao Teheran, iranska vojska Kurde, Senat nije uspeo da veže ruke Trampu
BBC News pre 23 minutajoš 48 povezanih
Eskalacija neviđenih razmera! Aerodromi u plamenu, svi se pitaju sledi li paklena odmazda: Amerikanci misteriozno ćute, eksplozije odjekuju na sve strane na Bliskom istoku (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 28 povezanih
Nova ekonomija: „Agencija Moody’s smanjila izglede za srpsku ekonomiju“
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
"Imaju najboljeg trenera svih vremena!" Obradović moćnim rečima o Svetislavu Pešiću najavio utakmicu protiv Bajerna
Kurir pre 13 minutajoš 25 povezanih