Повезане вести

Мрвица правде за Оливера Ивановића

Мрвица правде за Оливера Ивановића

Политика 21.04.2017
Лидеру ГИ „Слобода, демократија, правда” укинут кућни притвор и он ће се убудуће бранити са слободе. Косовска Митровица – Судско веће Еулекса, којем председава Роксана Комша, укинуло је кућни притвор Оливеру Ивановићу, лидеру ГИ… »
Ивановићу укинут кућни притвор:Доказаћу да немам везе с оптужбама

Ивановићу укинут кућни притвор:Доказаћу да немам везе с оптужбама

Студио Б 21.04.2017
Лидеру грађанске иницијативе Оливеру Ивановићу укинут је данас кућни притвор.Ивановић: Укидање кућног притвора корак ка крају поступка. Ту информацију Тањугу је потврдио сам Ивановић у телефонском разговору. Њему је укинут… »
Суђење чека на слободи Ивановић: Хоћу да скинем љагу са свог имена

Суђење чека на слободи Ивановић: Хоћу да скинем љагу са свог имена

Вечерње новости 21.04.2017
Суд у Косовској Митровици данас укинуо кућни притвор лидеру ГИ СДП, против кога је обновљен поступак. Хоћу да скинем љагу са имена и да све заувек разрешим - каже за "Новости" НАКОН два месеца проведена у кућном притвору, лидер… »
Оливеру Ивановићу укинут кућни притвор, брани се са слободе

Оливеру Ивановићу укинут кућни притвор, брани се са слободе

Радио 021 21.04.2017
Лидеру СДП-а Оливеру Ивановићу укинут је кућни притвор и одређена му је мера безбедности јављања два пута недељно у полицијску станицу у северном делу Косовске Митровице. Одлуку о укидању притвора Ивановићу донео је суд у… »
Оливеру Ивановићу укинут кућни притвор

Оливеру Ивановићу укинут кућни притвор

Ал Јазеера 21.04.2017
Ивановићу је дозвољено да се брани са слободе и одређено да се двапут седмично јавља полицији. Лидеру Грађанске иницијативе СДП Оливеру Ивановићу укинут је кућни притвор и дозвољено му је да се брани са слободе. Ту информацију… »
Оливер ивановић за Курир: Ево шта каже лидер ГИ СДП после пуштања на слободу!

Оливер ивановић за Курир: Ево шта каже лидер ГИ СДП после пуштања на слободу!

Курир 21.04.2017
Лидеру ГИ СДП Оливеру Ивановићу јуче је укинут кућни притвор и он ће се на поновљеном суђењу бранити са слободе. Ивановић за Курир каже да ће први корак бити - да угости све пријатеље које није могао да прима у стан. - Шта да… »
Оливер Ивановић на слободи: Укинут му кућни притвор

Оливер Ивановић на слободи: Укинут му кућни притвор

Правда 21.04.2017
БЕОГРАД - Лидеру грађанске иницијативе Оливеру Ивановићу укинут је данас кућни притвор. Ту информацију Тањугу је потврдио сам Ивановић у телефонском разговору. Њему је укинут кућни притвор и дозвољено му је да се брани са… »
Оливер Ивановић: Циљ ми је да скинем љагу са свог имена

Оливер Ивановић: Циљ ми је да скинем љагу са свог имена

Нови магазин 21.04.2017
Лидеру Грађанске иницијативе Србија демократија правда Оливеру Ивановићу данас је укинут кућни притвор и одређена му је мера безбедности јављања два пута недељно у полицијску станицу у северном делу Косовске Митровице. "Ово је… »

Вести дана »