Povezane vesti
Mrvica pravde za Olivera Ivanovića
Politika 21.04.2017
Lideru GI „Sloboda, demokratija, pravda” ukinut kućni pritvor i on će se ubuduće braniti sa slobode. Kosovska Mitrovica – Sudsko veće Euleksa, kojem predsedava Roksana Komša, ukinulo je kućni pritvor Oliveru Ivanoviću, lideru GI „Sloboda, demokratija… »
Ivanoviću ukinut kućni pritvor:Dokazaću da nemam veze s optužbama
Studio B 21.04.2017
Lideru građanske inicijative Oliveru Ivanoviću ukinut je danas kućni pritvor.Ivanović: Ukidanje kućnog pritvora korak ka kraju postupka. Tu informaciju Tanjugu je potvrdio sam Ivanović u telefonskom razgovoru. Njemu je ukinut kućni pritvor i dozvoljeno… »
Suđenje čeka na slobodi Ivanović: Hoću da skinem ljagu sa svog imena
Večernje novosti 21.04.2017
Sud u Kosovskoj Mitrovici danas ukinuo kućni pritvor lideru GI SDP, protiv koga je obnovljen postupak. Hoću da skinem ljagu sa imena i da sve zauvek razrešim - kaže za "Novosti" NAKON dva meseca provedena u kućnom pritvoru, lider GI SDP Oliver Ivanović… »
Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor, brani se sa slobode
Radio 021 21.04.2017
Lideru SDP-a Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. Odluku o ukidanju pritvora Ivanoviću doneo je sud u Kosovskoj Mitrovici, kojim… »
Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor
Al Jazeera 21.04.2017
Ivanoviću je dozvoljeno da se brani sa slobode i određeno da se dvaput sedmično javlja policiji. Lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode. Tu informaciju Tanjugu je potvrdio sam… »
Oliver ivanović za Kurir: Evo šta kaže lider GI SDP posle puštanja na slobodu!
Kurir 21.04.2017
Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću juče je ukinut kućni pritvor i on će se na ponovljenom suđenju braniti sa slobode. Ivanović za Kurir kaže da će prvi korak biti - da ugosti sve prijatelje koje nije mogao da prima u stan. - Šta da vam kažem, presrećan sam… »
Oliver Ivanović na slobodi: Ukinut mu kućni pritvor
Pravda 21.04.2017
BEOGRAD - Lideru građanske inicijative Oliveru Ivanoviću ukinut je danas kućni pritvor. Tu informaciju Tanjugu je potvrdio sam Ivanović u telefonskom razgovoru. Njemu je ukinut kućni pritvor i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode. Rešenjm suda je… »
Oliver Ivanović: Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena
Novi magazin 21.04.2017
Lideru Građanske inicijative Srbija demokratija pravda Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. "Ovo je samo prvi korak do… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Teška saobraćajna nesreća u Sremu: Najmanje troje poginulih, 35 ljudi povređenih
BBC News pre 22 minutajoš 98 povezanih

Dragan Stojković Piksi se saopštenjem oprostio od reprezentacije
Nedeljnik pre 17 minutajoš 46 povezanih

Bolton se pred sudom izjasnio da nije kriv: Bivši savetnik Trampa pušten uz kauciju
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih