Mrvica pravde za Olivera Ivanovića

Mrvica pravde za Olivera Ivanovića

Politika petak, 21. april 2017.
Lideru GI „Sloboda, demokratija, pravda” ukinut kućni pritvor i on će se ubuduće braniti sa slobode
Kosovska Mitrovica – Sudsko veće Euleksa, kojem predsedava Roksana Komša, ukinulo je kućni pritvor Oliveru Ivanoviću, lideru GI „Sloboda, demokratija, pravda” (SDP) i on će se ubuduće braniti sa slobode, za krivično delo ratnog... »

Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor, braniće se sa slobode

Vesti online petak, 21. april 2017.
Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću je ukinut kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti.
Mera bezbednosti podrazumeva da se Ivanović dva puta nedeljno javlja u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. Nameran je, kaže, da izdrži do kraja, u svemu, jer, kako ističe, nema nikakve veze sa optužbama kojima... »

Ivanoviću ukinut kućni pritvor:Dokazaću da nemam veze s optužbama

Studio B petak, 21. april 2017.
Lideru građanske inicijative Oliveru Ivanoviću ukinut je danas kućni pritvor.Ivanović: Ukidanje kućnog pritvora korak ka kraju postupka
Tu informaciju Tanjugu je potvrdio sam Ivanović u telefonskom razgovoru. Njemu je ukinut kućni pritvor i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode. Nameran je, kaže, da izdrži do kraja, u svemu, jer, kako ističe, nema nikakve veze... »

Oliver Ivanović: Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena

Beta petak, 21. april 2017.
Lideru Gradjanske inicijative Srbija demokratija pravda Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i odredjena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. "Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim... »

Oliver Ivanović posle tri godine prošetao K. Mitrovicom

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Oliver Ivanović posle tri godine prošetao K. Mitrovicom
Kosovska Mitrovica -- Oliver Ivanović je prvi put posle više od tri godine prošetao Kosovskom Mitrovicom, pošto mu je sud ukinuo kućni pritvor.
Ivanoviću je ukinut pritvor i određena mu je mera javljanja u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice dva puta nedeljno. "Svako poboljšanje mog statusa korak je napred, a današnju odluku suda vidim kao ozbiljan... »

Suđenje čeka na slobodi Ivanović: Hoću da skinem ljagu sa svog imena

Večernje novosti petak, 21. april 2017.
Sud u Kosovskoj Mitrovici danas ukinuo kućni pritvor lideru GI SDP, protiv koga je obnovljen postupak. Hoću da skinem ljagu sa imena i da sve zauvek razrešim - kaže za "Novosti"
NAKON dva meseca provedena u kućnom pritvoru, lider GI SDP Oliver Ivanović dočekaće nastavak sudskog procesa na slobodi. Takvu odluku donela je danas u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici predsedavajuća sudskog veća sudija... »

Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor, brani se sa slobode

Radio 021 petak, 21. april 2017.
Lideru SDP-a Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Odluku o ukidanju pritvora Ivanoviću doneo je sud u Kosovskoj Mitrovici, kojim je predsedavala sudija iz Euleksa. "To je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim logičan potez suda", rekao je Ivanović Beti.... »

Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor

Al Jazeera petak, 21. april 2017.
Ivanoviću je dozvoljeno da se brani sa slobode i određeno da se dvaput sedmično javlja policiji.
Lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode. Tu informaciju Tanjugu je potvrdio sam Ivanović u telefonskom razgovoru. Kako je rekao za ovu agenciju,... »

Slobodan: Oliver Ivanović konačno može i van kuće

Mondo petak, 21. april 2017.
Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor, i on je na slobodi posle tri i po godine.
Foto: MONDO Sivački Goran Ivanoviću je određena mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. "Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim logičan... »

Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor

RTV petak, 21. april 2017.
RTV: Oliveru Ivanoviću ukinut kućni pritvor
BEOGRAD - Oliveru Ivanoviću ukinut je danas kućni pritvor.
Tu informaciju Ivanović je potvrdio Tanjugu u telefonskom razgovoru. Ivanović, koji je u bio u kućnom pritvoru, uhapšen je 27. januara 2014. godine pod optužbom da je izvršio ratni zločin. Nameran je, kaže, da izdrži do kraja, u svemu, jer, kako ističe, nema nikakve... »

Oliver ivanović za Kurir: Evo šta kaže lider GI SDP posle puštanja na slobodu!

Kurir petak, 21. april 2017.
Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću juče je ukinut kućni pritvor i on će se na ponovljenom suđenju braniti sa slobode. Ivanović za Kurir kaže da će prvi korak biti - da ugosti sve prijatelje koje nije mogao da prima u stan.
- Šta da vam kažem, presrećan sam. Mogu da idem kuda hoću, samo što ću najverovatnije nekoliko puta nedeljno morati da se javljam nadležnim organima. Planiram i da dođem u Beograd, ali prvo moram sva dokumenta da izvadim. Od... »

Oliver Ivanović na slobodi: Ukinut mu kućni pritvor

Pravda petak, 21. april 2017.
BEOGRAD - Lideru građanske inicijative Oliveru Ivanoviću ukinut je danas kućni pritvor. Tu informaciju Tanjugu je potvrdio sam Ivanović u telefonskom razgovoru.
Njemu je ukinut kućni pritvor i dozvoljeno mu je da se brani sa slobode. Rešenjm suda je određeno da se dva puta nedeljno javlja nadležnoj policijskoj stancii, rekao je njegov advokat Nebojša Vlajić Tanjugu. "To nije problem, jer... »

Ivanović se brani sa slobode: Da skinem ljagu sa imena

B92 petak, 21. april 2017.
B92: Ivanović se brani sa slobode: Da skinem ljagu sa imena
Kosovska Mitrovica -- Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i on će se na ponovljenom suđenju braniti sa slobode.
Ivanoviću je određena mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. Ivanoviću je određen kućni pritvor kada je odlučeno da mu se ponovi suđenje, nakon što je Apelacioni sud... »

Oliver Ivanović na slobodi: Ukinut mu kućni pritvor

Kurir petak, 21. april 2017.
Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i on će do suđenja biti na slobodi.
Određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice. "Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim logičan potez suda", rekao je Oliver... »

Ivanoviću ukinut pritvor: "Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena"

Blic petak, 21. april 2017.
Oliveru Ivanoviću ukinut je kućni pritvor i biće na slobodi do kraja suđenja.
Kako saznajemo, Ivanović treba sredom i petkom treba da se javlja vlastima u Kosovskoj Mitrovici, odnosno policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici. - Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim logičan... »

Oliver Ivanović: Cilj mi je da skinem ljagu sa svog imena

Novi magazin petak, 21. april 2017.
Lideru Građanske inicijative Srbija demokratija pravda Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice.
"Ovo je samo prvi korak do konačnog rešenja jer mislim da je to sasvim logičan potez suda", rekao je Oliver Ivanović agenciji Beta. On je dodao da je do sada ispunjavao sve zahteve suda. "Ja imam cilj a to je da skinem ljagu sa... »
©2017 Netmark d.o.o.