Povezane vesti

Terzić: Partizan priča o poštenju? Pamtimo njihovih šest titula, počinjali su sezonu sa dvadesetak bodova prednosti u…

Terzić: Partizan priča o poštenju? Pamtimo njihovih šest titula, počinjali su sezonu sa dvadesetak bodova prednosti u…

Sportski žurnal 24.04.2017
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde dao je opširan intervju, koji ćete moći da čitate u našem broju od utorka. – Sve mi ovo liči na onu priču „držite lopova” i pravljenje ambijenta za nedozvoljene, nekorektne i nepsortske… »
„Drž’te lopova“: Terzić poručio Partizanu da ne priča o poštenju i optužio ga da sprema teren za nečasne radnje…

„Drž’te lopova“: Terzić poručio Partizanu da ne priča o poštenju i optužio ga da sprema teren za nečasne radnje…

Hot sport 24.04.2017
Generalni direktor Crvene zvezde izjavio je da Partizan namerno diže prašinu da bi mogao ‘nešto da uradi’. Nastavlja se sukob najvećih srpskih klubova. Posle Vojvodine i Partizana, uključio se i generalni direktor crveno-belih iz Beograda i osuo… »
Terzić o pritiscima Partizana i Vučelića: Mislim da nas nameštaju, spremaju se da nam otmu titulu

Terzić o pritiscima Partizana i Vučelića: Mislim da nas nameštaju, spremaju se da nam otmu titulu

Večernje novosti 24.04.2017
Zvezdan: Partizan je klub koji ima najmanje moralnog prava da priča o poštenju Pamtimo njihovih šest titula i vrlo dobro znamo mnogo klubova sa kojima su igrali prijateljske utakmice. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić sastao se sa… »

Vesti dana »