Повезане вести
Ђорђевић: Односи Србије и Русије се унапређују
Данас 25.04.2017
Односи Русије и Србије у области одбране унапређују се упркос комплексном окружењу, констатовано је на данашњем састанку у Москви министара одбране две земље Сергеја Шојгуа и Зорана Ђорђевића. Они су се сложили да Србија и… »
Ђорђевић: ВС жели да учествује у разминирању у Сирији, али тек од 2018.
Дневник 25.04.2017
МОСКВА: Војска Србије жели да учествује у операцијама уклањања мина у Сирији, укључујући и град Палмира, рекао је министар одбране Србије Зоран Ђорђевић после састанка са руским министром одбране Сергејем Шојгуом у Москви, на… »
Сергеј Шојгу: Поздравите ми Вучића
Вести онлине 25.04.2017
"Москва и Београд потврђују заинтересованост за развој сарадње у војној и војно-техничкој сфери", изјавио је министар одбране Русије Сергеј Шојгу у разговору са својим српским колегом Зораном Ђорђевиц́ем на Московској… »
Министарство одбране: Србија нема капацитета ни јединице обучене за Сирију
Курир 25.04.2017
Поводом информације и изјаве да Војска Србије жели да учествује у операцијама уклањања мина у Сирији, укључујући и град Палмира, огласило се и Министарство одбране Србије са тумачењем пренете информације. - Ради тачног… »
Ђорђевић и Шојгу: Добра сарадња Србије и Русије у области одбране
Блиц 25.04.2017
Русија и Србија потврдиле су да је развој војне и војно-техничке сарадње у обостраном интересу, рекао је данас руски министар одбране Сергеј Шојгу на састанку са својим српским колегом Зораном Ђорђевићем. - Наши редовни састанци… »
Српска Војска можда иде у у Сирију?! Ђорђевић: Желимо да учествујемо у уклањању мина
Курир 25.04.2017
МОСКВА - Војска Србије жели да учествује у операцијама уклањања мина у Сирији, укључујући и град Палмира, рекао је министар одбране Србије Зоран Ђорђевић после састанка са руским министром одбране Сергејем Шојгуом у Москви, на… »
Вести дана »

Милојевића није изненадила Брага, него Звезда: "Ја сам ово најмање очекивао од свих"
Мондо пре 3 минутајош 73 повезане

"Трамп је све више фрустриран због Путина"! Огласила се Бела кућа: Састанак "једног дана", председник није видео довољно акције Русије!
Курир пре 1 сатјош 57 повезаних

Тијаго Сплитер привремени тренер Портланда након хапшења Чонсија Билапса
Спортски журнал пре 1 сатјош 31 повезана