Povezane vesti

Nikolić: Svako neka radi svoje

Nikolić: Svako neka radi svoje

Večernje novosti 03.05.2017
Trener Partizana: Mi idemo našim putem, nećemo odustati do poslednje sekunde. Ako smo devet meseci istrajali u ovoj seriji ne vidim razlog da sada stanemo. BURA oko sudijskih odluka na meču Crvena zvezda - Vojvodina nije se stišala ni posle tri dana… »
Nikolić: Istinu tražimo na terenu, nećemo odustati od titule

Nikolić: Istinu tražimo na terenu, nećemo odustati od titule

Dnevnik 03.05.2017
BEOGRAD: Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, pred duel sa Javorom u 34. kolu Superlige, rekao je da je njegov tim veoma motivisan u trci sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu i da niko iz kluba ne pomišlja na predaju. "Ulazimo u poslednje… »
Nikolić: Ponosan sam! Nema odustajanja

Nikolić: Ponosan sam! Nema odustajanja

Hot sport 03.05.2017
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa želi da završi prvenstvo i Kup na najbolji način i da od toga neće odustati do samog kraja, da je ponosan na igrače zbog serije od 31 utakmice bez poraza i da očekuje pobedu… »
Neka oni rade kako rade, mi ćemo onako kako treba

Neka oni rade kako rade, mi ćemo onako kako treba

Mozzart sport 03.05.2017
"Svako bira svoj put, ima svoju neku filozofiju i ideju", poručuje trener Partizana Marko Nikolić. Utakmica sa Napretkom je iza crno-belih, već u petak uveče sledi novo iskušenje, gostovanje u Ivanjici protiv Javora (20.00, Arena sport). Ipak, trener… »
Marko Nikolić: Istinu tražimo na terenu!

Marko Nikolić: Istinu tražimo na terenu!

Mondo 03.05.2017
Trener Partizana zahvalio se svojim igračima na rezultatima koje su postigli do sada i istakao veru da će izdržati do kraja. Govorio i o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu. "Uz ceo taj utisak u javnosti da su stvari konačne i definitivne, neka niko… »

Vesti dana »