Повезане вести

Пешић: Ђорђевић после Европског првенства напушта репрезентацију Србије

Пешић: Ђорђевић после Европског првенства напушта репрезентацију Србије

Вечерње новости 04.05.2017
Када се заврши ЕП колико ја знам неће се бавити репрезентативном кошарком него само Бајерном. Он има обавезу да води репрезентацију на Европском првенству и после га очекује само рад у клубу - изјавио је Пешић. КАДА се заврши… »
Сале Ђорђевић одговорио Пешићу: Никада у животу нисам имао приватног портпарола...

Сале Ђорђевић одговорио Пешићу: Никада у животу нисам имао приватног портпарола...

Моззарт спорт 04.05.2017
Дилема ипак остаје... Информација коју је Светислав Пешић обелоданио у интервјуу за Вице, да Александар Ђорђевић неће бити селектор Србије после Европског шампионата у Турској, узбуркала је кошаркашку јавност у нашој земљи… »
Тема број ‘један’: Сале Ђорђевић отшро одговорио Пешићу…

Тема број ‘један’: Сале Ђорђевић отшро одговорио Пешићу…

Хот спорт 04.05.2017
Легендарни српски тренер Светислав Пешић је у интервјуу за ‘Вајс’ истакао да ће садашњи селектор Србије Александар Ђорђевић напустити клупу ‘орлова’ по завршетку Европског првенства. Наводно, тада би се Александар Ђорђевић… »
Ђорђевић реаговао на Пешићеву изјаву

Ђорђевић реаговао на Пешићеву изјаву

Мондо 04.05.2017
У дану када је српска јавност узбуркана интервјуом Светислава Пешића, у којем је популарни "Кари" навео да се Александар Ђорђевић повлачи са места селектора "орлова", стигао је и одговор из Минхена. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић… »
Ђорђевић отклонио дилему да ли остаје или напушта селекцију Србије

Ђорђевић отклонио дилему да ли остаје или напушта селекцију Србије

Вести онлине 04.05.2017
Вест дана у српским спортским медијима била је најава да би кошаркашка репрезентација могла да остане без селектора Александра Ђорђевића после Европског првенства ове године. Ту информацију у интервјуу за Вајс саопштио је… »
Огласио се Сале: "Зна се до када имам уговор са Савезом"

Огласио се Сале: "Зна се до када имам уговор са Савезом"

Спортске.нет 04.05.2017
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић реаговао је поводом изјава Светислава Пешића које су пренели сви домаћи медији. Бивши селектор кошаркашке репрезентације Југославије Светислав Пешић изазвао је велику… »
Селектор Ђорђевић за Блицспорт о Пешићевој изјави: Немам личног портпарола

Селектор Ђорђевић за Блицспорт о Пешићевој изјави: Немам личног портпарола

Спортал блиц 04.05.2017
Тренер кошаркаша Бајерна Александар Ђорђевић за Блиспорт прокоментарисао је изјаву Светислава Пешића да ће се повући са кормила репрезентације Србије после Евробаскета. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Александар Ђорђевић -… »
Пешић: Ђорђевић напушта клупу Србије после Еуробаскета

Пешић: Ђорђевић напушта клупу Србије после Еуробаскета

Спортал блиц 04.05.2017
Светислав Пешић је током интервју за "Вице" открио да ће Александар Ђорђевић по завршетку овогодишњег Европског првенства напустити кормило кошаркашке репрезентације Србије. Фото: Милан Илиц / РАС Србија Пешић, једини стратег… »
Пешић: Ђорђевић напушта репрезентацију

Пешић: Ђорђевић напушта репрезентацију

Радио 021 04.05.2017
Кошаркашки тренер Светислав Пешић изјавио је да Александар Ђорђевић, који га је наследио на клупи Бајерна, од јесени више неће бити селектор Србије. "Када се заврши Европско првенство, колико ја знам, неће се бавити… »
Пешић открива: Ђорђевић се након Европског првенства бави само Бајерном

Пешић открива: Ђорђевић се након Европског првенства бави само Бајерном

Моззарт спорт 04.05.2017
„За Сашу је можда добро да води и репрезентацију и клуб, али када се заврши Европско првенство, он се, колико знам, више неће бавити репрезентативном кошарком“, рекао је прослављени српски стручњак. Кошаркашка репрезентација… »
Пешић: Ђорђевић после ЕП неће бити селектор Србије

Пешић: Ђорђевић после ЕП неће бити селектор Србије

Спортски журнал 04.05.2017
Легендарни тренер Светислав Пешић открио је да Александар Ђорђевић, који га је наследио на клупи Бајерна, од јесени више неће бити селектор Србије. - Када се заврши Европско првенство, Ђорђевић се, колико ја знам, неће бавити… »
Пешић: Ђорђевић на јесен напушта репрезентацију!

Пешић: Ђорђевић на јесен напушта репрезентацију!

Мондо 04.05.2017
У интервјуу за "Вице", трофејни тренер најавио растанак селектора са "орловима" након Еуробаскета. Фото: МН Пресс Према информацијама Светислава Пешића, Европско првенство у Турској биће последње такмичење репрезентације под… »

Вести дана »