Povezane vesti

Mihajlović besneo posle meča sa Juventusom: A rasizam prema Srbima?

Mihajlović besneo posle meča sa Juventusom: A rasizam prema Srbima?

Večernje novosti 07.05.2017
Rasizam nije samo crno ili belo. Evo, sve koji su me vređali sa tribina pozivam da dođu i da mi kažu to u lice, znate gde živim - poručio je Siniša. TRENER Torina Siniša Mihajlović besneo je posle utakmice sa Juventusom (1:1), na kojoj je dobio… »
Brani čast: Mihajlović otkrio gde živi pa zagrmeo: Ako imate m**a u lice mi recite da sam srpsko go**o

Brani čast: Mihajlović otkrio gde živi pa zagrmeo: Ako imate m**a u lice mi recite da sam srpsko go**o

Sportal blic 07.05.2017
Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović, isključen je u gradskom derbiju sa Juventusom, koji je završen remijem (1:1), zbog izliva nezadovoljstva prema četvrtom sudiji nakon crvenog kartona njegovog igrača Akve. On je nakon meča komentarisao… »
Miha oštro odgovorio na fašističke povike sa tribina: Vređate ceo srpski narod, dođite ako imate mu**

Miha oštro odgovorio na fašističke povike sa tribina: Vređate ceo srpski narod, dođite ako imate mu**

Vesti online 07.05.2017
Isključenje Siniše Mihajlovića sa torinskog derbija izazvalo je i burne reakcije kako na samom terenu tako i u italijanskim medijima. Bivši selektor Srbije pokušao je da otvori oči pojedincima koji ih zatvaraju na pojavu ksenofobije i rasizma na… »
Kontroverzna poruka Adema Ljajića: Svašta je rekao navijačima Juventusa!

Kontroverzna poruka Adema Ljajića: Svašta je rekao navijačima Juventusa!

Mozzart sport 07.05.2017
„Ne mogu da slavim lep gol, jer nismo pobedili“, rekao je vezista Torina. Još se ne smiruju strati u Torinu. Kako i da se smire, kad je tačka na Derbi dela Mole stavlejna tek u drugom minutu nadoknade vremena, da su vernice na „Juventus areni“… »
Mihajlović: Oni koji su vikali da sam srpsko i cigansko go..., znaju gde živim, ako imaju m... neka dođu i kažu mi to u…

Mihajlović: Oni koji su vikali da sam srpsko i cigansko go..., znaju gde živim, ako imaju m... neka dođu i kažu mi to u…

Sportski žurnal 07.05.2017
U torinskom derbiju Bikovi su bili na pragu da prvi ove sezone pobede šampiona Juventus posle gola Adema LJajića iz slobodnog udarca u 52. minutu, ali je remi Staroj dami u nadoknadi vremena doneo Gonzalo Iguain. Navijači Juventusa su tokom torinskog… »
Miha poludeo zbog „cigansko i srpsko g...o“: Znate gde živim, dođite! Ajde da vas vidim...

Miha poludeo zbog „cigansko i srpsko g...o“: Znate gde živim, dođite! Ajde da vas vidim...

Mozzart sport 07.05.2017
Srbin zapalio Italiju, poziv navijačima Juventusa da mu kažu u lice uvrede kojim su ga zasipali. Možda se trenerski kvaliteti iniše Mihajlovića nekome ne sviđaju. Možda uvek nije bio primer dobrog ponašanja. Možda je često umeo da bude trvdoglav… »
Nije samo sudija osetio mihin bes: Mihajlović u žestokom sukobu sa legendom italijanskog fudbala (video)

Nije samo sudija osetio mihin bes: Mihajlović u žestokom sukobu sa legendom italijanskog fudbala (video)

Hot sport 07.05.2017
Torino i Juventus odigrali su nerešeno, 1:1, u derbiju Torina, a pored sudije, bes Siniše Mihajlovića osetio je i Đanluka Vijali.Meč je završen 1:1, a ključan trenutak bio je isključenje Afrije Akve. Akva je početkom drugog poluvremena startovao… »
Mislili ste da Mihajlović ima kratak fitilj? A, pogledajte trenera Estudijantesa

Mislili ste da Mihajlović ima kratak fitilj? A, pogledajte trenera Estudijantesa

Vesti online 07.05.2017
Srpski stručnjak Siniša Mihajlović poludeo je u torinskom derbiju, kada je sudija isključio njegovog igrača Akvu, ali kad pogledate kakvu "žutu minutu" je imao trener Estudijantesa Nelson Vivas, onda ćete shvatiti da je Miha "mala beba". Pošto ga… »
Video: Gol Ljajića iz drugog ugla - umetnost

Video: Gol Ljajića iz drugog ugla - umetnost

Mondo 07.05.2017
Pogledajte fantastičan gol povremenog srpskog reprezentativca Adema Ljajića i pročitajte šta je Siniša Mihajlović poručio sudijama nakon susreta. Foto: Guliver/Getty images/Valerio Pennicino Podela bodova u torinskom derbiju! "Bikovi" su vodili… »
Miha opleo i po Vijaliju: ''Baš me briga šta ti pričaš! Kupi naočare!''

Miha opleo i po Vijaliju: ''Baš me briga šta ti pričaš! Kupi naočare!''

Sportske.net 07.05.2017
Burno je bilo i na terenu, burno i posle utakmice između Juventusa i Torina. Siniša Mihajlović u glavnoj ulozi. Torinski ''derbi dela Mole'' sinoć je okončan bez pobednika, a iako je Juventus bio veliki favorit, posle konačnih 1:1 su nezadovoljni u… »
Mihajlović "oduvao" italijansku legendu (VIDEO)

Mihajlović "oduvao" italijansku legendu (VIDEO)

Vesti online 07.05.2017
Burno je bilo u torinskom derbiju, a glavni akter bio je trener "bikova" Siniša Mihajlović, koji je isključen u 56. minutu pošto je protesovao kod sudije zbog crvenog kartona veziste Torina Akve. Komentator televiziji "Skaj", legenda italijanskog… »
Video Mihajlović se svađao sa Vijalijem uživo u TV programu: Potrebne su ti nove naočare!

Video Mihajlović se svađao sa Vijalijem uživo u TV programu: Potrebne su ti nove naočare!

Večernje novosti 07.05.2017
Faul? Ti si na televiziji ,treba da budeš neutralan, svi su videli da nije bio prekršaj. Jedini si čovek koji brani tu tezu – vikao je trener Torina. Pokvario je Torino proslavu titule Juventusa, ali se pored fenomenalnog gola Ljajića iz slobodnog… »
Zakačili se Miha i Vijali, uživo u TV programu!

Zakačili se Miha i Vijali, uživo u TV programu!

Mondo 07.05.2017
Siniša Mihajlović je uvek "vatren" kada su fudbalske rasprave u pitanju, a kada pritom "oštetite" njegovu ekipu - bolje vam je da ništa ne prigovarate. To je na sopstvenoj koži osetio i Đanluka Vijali. Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino… »
VIDEO: Kad Miha pobesni...

VIDEO: Kad Miha pobesni...

Vesti online 07.05.2017
Umalo senzacija na "Juventus areni". Torino je do drugog minuta sudijske nadoknade vodio u gradskom derbiju protvi strašne "stare dame" prelepim golom Adema Ljajića, ali je Argentinac Gonzalo Iguain sprečio potpuno slavlje "bikova". Šou na meču imao… »
Video Serija a: Ljajić pokvario proslavu titule Juventusa, Mihajlović isključen

Video Serija a: Ljajić pokvario proslavu titule Juventusa, Mihajlović isključen

Večernje novosti 06.05.2017
Adem prelepim golom iz slobodnog udarca sprečio proslavu „Stare dame“, Iguain izjednačio u nadoknadi. Srpski trener dobio crveni zbog prigovora. Sve je Juventus spremio za veliku proslavu šampionske titule, ali se sa tim nije složio njihov gradski… »
Juve "ukrao" pobedu Torinu: Majstorski gol Ljajića iz slobodnjaka, Miha isključen /video/

Juve "ukrao" pobedu Torinu: Majstorski gol Ljajića iz slobodnjaka, Miha isključen /video/

Sportal blic 06.05.2017
“Bikovi” su bili tako blizu velike pobede... U gradskom derbiju koji je odigran u okviru 35. kola Serija A, Torino i Juventus su remizirali - 1:1. Zobacz na Youtube Prvi gol na meču postigao je naš Adem Ljajić, i to kakav... On je u 52. minutu na… »

Vesti dana »