Povezane vesti
Završetak karijere: Huan Monako se oprostio od tenisa
Hot sport 15.05.2017
Argentinski teniser je završio profesionalnu karijeru i to potvrdio izjavom za medije. Došao je kraj još jednoj teniskoj karijeri, Huan Monako će nakon 15 godina ‘okačiti reket o klin’. – Ponosan sam jer sam se suočio sa mnogo izazova tokom… »
Huan Monako završio profesionalnu karijeru
Sportske.net 15.05.2017
Argentinski teniser Huan Monako saopšitio je danas da je završio profesionalnu karijeru. "Ponosan sam jer sam se suočio sa mnogo izazova tokom godina i zahvalan na svemu što mi je tenis dao, od obrazovanja, discipline, prijateljstva i nezaboravnih… »
Huan Monako rekao kraj: "Hvala tenisu za sve"
Mondo 15.05.2017
Osvajač Dejvis kupa otišao je u tenisku penziju. Foto: MN Press Nekadašnji osvajač Dejvis kupa prelomio je i završio karijeru. Argentinski teniser Huan Monako saopšitio je u ponedeljak da se više neće profesionalno baviti tenisom i to potvrdio u… »
Vesti dana »
BLOG Studenti u 24-časovnoj blokadi Autokomande: Poruke o pravdi i časti, ali i kotlići, sport, igre…
N1 Info pre 25 minutajoš 80 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Važno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u 18 sati! Govoriće i Miloš Vučević i Ana Brnabić
Telegraf pre 54 minutajoš 22 povezane
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih