Povezane vesti
Komi pristao da javno svedoči pred Senatom
Glas Amerike 20.05.2017
Odbor za obaveštajna pitanja američkog Senata saopštio je da je bivši direktor FBI-a Džejms Komi pristao da javno svedoči o ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. Predsedavajući odbora saopštili su da će Komi svedočiti pred… »
Oglasio se Lavrov: Evo šta je šef ruske diplomatije rekao o "odavanju tajni" kod Trampa
Pravda 20.05.2017
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov konačno je progovorio o čuvenom "odavanju tajni" u Trampovom kabinetu. On kaže da sa predsednikom SAD Donaldom Trampom nije razgovarao o otpuštanju bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija. "Nismo se ni… »
Komi pristao da javno svedoči o ruskom mešanju u izbore
RTV 20.05.2017
VAŠINGTON - Bivši direktor agencije FBI Džejms Komi pristao je da javno svedoči o mešanju Rusije u predsedničke izbore održane prošle godine, objavili su danas zvaničnici. "Nadam se da će svedočenje bivšeg direktora FBI Komija pomoći da se… »
Bivši šef FBI-ja javno će svjedočiti o ruskom miješanju u izbore
Al Jazeera 20.05.2017
Saslušanje bivšeg direktora FBI-ja Jamesa Comeya bit će organizirano nakon Dana sjećanja, 29. maja. Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) James Comey pristao je da javno svjedoči o miješanju Rusije u predsjedničke izbore održane… »
Džejms Komi će svedočiti pred odborom u Senatu
Slobodna Evropa 20.05.2017
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi pristao je da svedoči pred odborom za obaveštajna pitanja u gornjem domu američkog Kongresa posle praznika Dan sećanja, prenosi Beta. Predsednik odbora u Senatu Ričard Ber i senator Mark… »
Neviđen skandal u Americi: Tramp rekao Rusima da je šef FBI "ludak"!
Pravda 20.05.2017
Predsednik SAD Donald Tramp kazao je ruskim zvaničnicima u Beloj kući da je otpuštanjem direktora FBI Džejmsa Komija otklonio "veliki pritisak" sa kojim se suočio zbog aktuelne istrage o Rusiji i američkim predsedničkim izborima, objavio je danas… »
Mediji: Trump rekao Rusima da je šef FBI-ja luđak
Al Jazeera 20.05.2017
Donald Trump kazao je ruskim zvaničnicima da je otpuštanjem direktora FBI-ja Jamesa Comeyja otklonio 'veliki pritisak', tvrdi New York Times. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump kazao je ruskim zvaničnicima u Bijeloj kući da je… »
Neviđen skandal u Americi: Tramp rekao Rusima da je šef FBI "ludak"!
Pravda 20.05.2017
Predsednik SAD Donald Tramp kazao je ruskim zvaničnicima u Beloj kući da je otpuštanjem direktora FBI Džejmsa Komija otklonio "veliki pritisak" sa kojim se suočio zbog aktuelne istrage o Rusiji i američkim predsedničkim izborima, objavio je danas… »
Komi će svedočiti pred odborom u Senatu
Novi magazin 20.05.2017
Bivši direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi pristao je da svedoči pred odborom za obaveštajna pitanja u gornjem domu američkog Kongresa posle praznika Dan sećanja. Predsednik odbora u Senatu Ričard Ber i senator Mark Vorner… »
Tramp: Otpustio sam ludaka
Danas 19.05.2017
Američki predsednik Donalda Trump rekao je ruskoj delegaciji za vreme sastanka u Ovalnom kabinetu da je smanjio pritisak istrage o upletanju Ruaije u američke izbore tako što je otpustio direktora FBI DŽejmsa Komija kojeg je nazvao ludakom, piše… »
Vesti dana »
Kolima na doktorke u Beogradu tokom odavanja pošte poginulima u Novom Sadu
BBC News pre 44 minutajoš 55 povezanih
Studenti stigli u Sremske Karlovce, biciklisti u Inđiji, u Novi Sad idu i taksisti (UŽIVO)
Novi magazin pre 43 minutajoš 41 povezana
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 7 satijoš 6 povezanih
Na dan bojkota niže cene najavio još jedan veliki trgovački lanac u Hrvatskoj
Sputnik pre 6 satijoš 21 povezana
Vučić obilazi jug Srbije, tvrdi da je zemlja 'napadnuta spolja i iznutra'
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 34 povezane