Повезане вести

Коми пристао да јавно сведочи пред Сенатом

Коми пристао да јавно сведочи пред Сенатом

Глас Америке 20.05.2017
Одбор за обавештајна питања америчког Сената саопштио је да је бивши директор ФБИ-а Џејмс Коми пристао да јавно сведочи о руском мешању у америчке председничке изборе 2016. Председавајући одбора саопштили су да ће Коми… »
Огласио се Лавров: Ево шта је шеф руске дипломатије рекао о "одавању тајни" код Трампа

Огласио се Лавров: Ево шта је шеф руске дипломатије рекао о "одавању тајни" код Трампа

Правда 20.05.2017
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров коначно је проговорио о чувеном "одавању тајни" у Трамповом кабинету. Он каже да са председником САД Доналдом Трампом није разговарао о отпуштању бившег директора ФБИ Џејмса… »
Коми пристао да јавно сведочи о руском мешању у изборе

Коми пристао да јавно сведочи о руском мешању у изборе

РТВ 20.05.2017
ВАШИНГТОН - Бивши директор агенције ФБИ Џејмс Коми пристао је да јавно сведочи о мешању Русије у председничке изборе одржане прошле године, објавили су данас званичници. "Надам се да ће сведочење бившег директора ФБИ Комија… »
Бивши шеф ФБИ-ја јавно ће свједочити о руском мијешању у изборе

Бивши шеф ФБИ-ја јавно ће свједочити о руском мијешању у изборе

Ал Јазеера 20.05.2017
Саслушање бившег директора ФБИ-ја Јамеса Цомеиа бит ће организирано након Дана сјећања, 29. маја. Бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Јамес Цомеи пристао је да јавно свједочи о мијешању Русије у предсједничке… »
Џејмс Коми ће сведочити пред одбором у Сенату

Џејмс Коми ће сведочити пред одбором у Сенату

Слободна Европа 20.05.2017
Бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми пристао је да сведочи пред одбором за обавештајна питања у горњем дому америчког Конгреса после празника Дан сећања, преноси Бета. Председник одбора у Сенату Ричард… »
Невиђен скандал у Америци: Трамп рекао Русима да је шеф ФБИ "лудак"!

Правда 20.05.2017
Председник САД Доналд Трамп казао је руским званичницима у Белој кући да је отпуштањем директора ФБИ Џејмса Комија отклонио "велики притисак" са којим се суочио због актуелне истраге о Русији и америчким председничким изборима… »
Медији: Трумп рекао Русима да је шеф ФБИ-ја луђак

Медији: Трумп рекао Русима да је шеф ФБИ-ја луђак

Ал Јазеера 20.05.2017
Доналд Трумп казао је руским званичницима да је отпуштањем директора ФБИ-ја Јамеса Цомеија отклонио 'велики притисак', тврди Нев Иорк Тимес. Предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп казао је руским званичницима у… »
Коми ће сведочити пред одбором у Сенату

Коми ће сведочити пред одбором у Сенату

Нови магазин 20.05.2017
Бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми пристао је да сведочи пред одбором за обавештајна питања у горњем дому америчког Конгреса после празника Дан сећања. Председник одбора у Сенату Ричард Бер и сенатор… »

Правда 20.05.2017
Председник САД Доналд Трамп казао је руским званичницима у Белој кући да је отпуштањем директора ФБИ Џејмса Комија отклонио "велики притисак" са којим се суочио због актуелне истраге о Русији и америчким председничким изборима… »
Трамп: Отпустио сам лудака

Трамп: Отпустио сам лудака

Данас 19.05.2017
Амерички председник Доналда Трумп рекао је руској делегацији за време састанка у Овалном кабинету да је смањио притисак истраге о уплетању Руаије у америчке изборе тако што је отпустио директора ФБИ Џејмса Комија којег је… »

Вести дана »