Повезане вести
Коми пристао да јавно сведочи пред Сенатом
Глас Америке 20.05.2017
Одбор за обавештајна питања америчког Сената саопштио је да је бивши директор ФБИ-а Џејмс Коми пристао да јавно сведочи о руском мешању у америчке председничке изборе 2016. Председавајући одбора саопштили су да ће Коми… »
Огласио се Лавров: Ево шта је шеф руске дипломатије рекао о "одавању тајни" код Трампа
Правда 20.05.2017
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров коначно је проговорио о чувеном "одавању тајни" у Трамповом кабинету. Он каже да са председником САД Доналдом Трампом није разговарао о отпуштању бившег директора ФБИ Џејмса… »
Коми пристао да јавно сведочи о руском мешању у изборе
РТВ 20.05.2017
ВАШИНГТОН - Бивши директор агенције ФБИ Џејмс Коми пристао је да јавно сведочи о мешању Русије у председничке изборе одржане прошле године, објавили су данас званичници. "Надам се да ће сведочење бившег директора ФБИ Комија… »
Бивши шеф ФБИ-ја јавно ће свједочити о руском мијешању у изборе
Ал Јазеера 20.05.2017
Саслушање бившег директора ФБИ-ја Јамеса Цомеиа бит ће организирано након Дана сјећања, 29. маја. Бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Јамес Цомеи пристао је да јавно свједочи о мијешању Русије у предсједничке… »
Џејмс Коми ће сведочити пред одбором у Сенату
Слободна Европа 20.05.2017
Бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми пристао је да сведочи пред одбором за обавештајна питања у горњем дому америчког Конгреса после празника Дан сећања, преноси Бета. Председник одбора у Сенату Ричард… »
Невиђен скандал у Америци: Трамп рекао Русима да је шеф ФБИ "лудак"!
Правда 20.05.2017
Председник САД Доналд Трамп казао је руским званичницима у Белој кући да је отпуштањем директора ФБИ Џејмса Комија отклонио "велики притисак" са којим се суочио због актуелне истраге о Русији и америчким председничким изборима… »
Медији: Трумп рекао Русима да је шеф ФБИ-ја луђак
Ал Јазеера 20.05.2017
Доналд Трумп казао је руским званичницима да је отпуштањем директора ФБИ-ја Јамеса Цомеија отклонио 'велики притисак', тврди Нев Иорк Тимес. Предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп казао је руским званичницима у… »
Коми ће сведочити пред одбором у Сенату
Нови магазин 20.05.2017
Бивши директор Федералног истражног бироа (ФБИ) Џејмс Коми пристао је да сведочи пред одбором за обавештајна питања у горњем дому америчког Конгреса после празника Дан сећања. Председник одбора у Сенату Ричард Бер и сенатор… »
Невиђен скандал у Америци: Трамп рекао Русима да је шеф ФБИ "лудак"!
Правда 20.05.2017
Председник САД Доналд Трамп казао је руским званичницима у Белој кући да је отпуштањем директора ФБИ Џејмса Комија отклонио "велики притисак" са којим се суочио због актуелне истраге о Русији и америчким председничким изборима… »
Трамп: Отпустио сам лудака
Данас 19.05.2017
Амерички председник Доналда Трумп рекао је руској делегацији за време састанка у Овалном кабинету да је смањио притисак истраге о уплетању Руаије у америчке изборе тако што је отпустио директора ФБИ Џејмса Комија којег је… »
Вести дана »

Вучић из Осаке: Мораћемо да будемо дисциплиновани као Јапанци да бисмо завршили све за експо
Блиц пре 4 минутајош 8 повезаних

Снажан земљотрес погодио Грчку! За сада без упозорења за опасност од цунамија
Телеграф пре 38 минутајош 7 повезаних

У четири саобраћајне незгоде у Београду десет особа лакше повређено
Политика пре 33 минутајош 6 повезаних