Повезане вести
Ђуровски одапео отровне стрелице: Сви знају како је Партизан освојио титулу! (фото)
Хот спорт 22.05.2017
Шеф стручног штаба Црвене звезде Бошко Ђуровски отпочео је припрему екипе за финале Купа Србије. Ђуровски је за клупски сајт, дан после завршеног првенства Србије, дао изјаву која сигурно неће допринети смирењу страсти између… »
Ђуровски: Сви знају како је Партизан освојио титулу...
Моззарт спорт 22.05.2017
„Честитао сам им из куртоазије“, додао је искусни стручњак. Тренер Црвене звезде Бошко Ђуровски изашао је из клишеа међусобних оптужби и зле крви. После дуела са Радничким он је поручио како црно-белима честита освајање титуле… »
Бошко Ђуровски: Рачунам на Кангу за предстојеће финале Купа Србије... Познато је како су црно-бели освојили титулу...
Спортски журнал 22.05.2017
Шеф стручног штаба Бошко Ђуровски отпочео је припрему екипе за финале Купа Србије 27. маја са Партизаном на стадиону у Хумској. - Задовољан сам како екипа напредује и игра у последњим мечевима. У три првенствана дуела имамо гол… »
Ђуровски: Честитао сам из куртоазије, али...
Мондо 22.05.2017
"Сви знају како су они дошли до титуле", поручује тренер Црвене звезде. Фото: МН Пресс Страсти се не смирују. Првенство Србије је завршено, међутим, следи финале Купа у којем ће се састати "вечити ривали". У суботу, 27. маја од… »
Саша Илић: Да престигнемо Звезду, па идем у пензију
Моззарт спорт 22.05.2017
„Хоћу и следеће године да будемо шампиони“, каже капитен Партизана, док Леонардо не зна да ли остаје. Капитен Партизана Саша Илић, после своје 11. титуле шампиона државе, истакао је да жели да одигра још једну сезону и буде део… »
Саша Илић: Да престигнемо Звезду по броју титула и идем у пензију
Спортски журнал 22.05.2017
Капитен фудбалера Партизана Саша Илић, после своје 11. титуле шампиона државе, истакао је да жели да одигра још једну сезону и буде део тима који ће новим трофејом престићи Црвену звезду по броју титула. Партизан је победио… »
Звездин тренер Ђуровски: Честитам Партизану, остаје нам да се спремимо за финале Купа
Спортал блиц 21.05.2017
Тренер фудбалера Црвене звезде Бошко Ђуровски честитао је Партизану на титули шампиона Србије и оценио да је вечити ривал заслужено славио. Фото: Марко Метлас / РАС Србија Бошко Ђуровски - Честитам Партизану на титули, на крају… »
Ђурђевић: Одличан је осећај бити први
Вечерње новости 21.05.2017
Остаје нам још један корак до дупле круне, то је нешто што смо циљали од почетка, каже најбољи стрелац првенства и голгетер Партизана. Нападач Партизана Урош Ђурђевић "златну копачку" за најбољег стрелце добио је од… »
Златна копачка: Ђурђевић: Намерно сам додао лопту Леонарду да се изједначимо на листи стрелаца
Спортал блиц 21.05.2017
Голгетер Партизана Урош Ђурђевић оценио је да је освајање титуле првака Србије невероватан осећај и да је следећи циљ победа над Црвеном звездом у финалу Купа и комплетирање дупле круне. Фото: Александар Димитријевић / РАС… »
Чекајући финале купа: Николић: Надам се да играчима честитам претпоследњи пут
Спортал блиц 21.05.2017
Тренер фудбалера Партизана Марко Николић оценио је да је освајање титуле првака Србије велика ствар, али је истакао да сезона није завршена. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Марко Николић - Велика ствар је и ова… »
Још није крај: Илић: Надам се титули и на опроштају
Спортал блиц 21.05.2017
Капитен црно-белих Саша Илић силно се обрадовао титули првака Србије, али је признао да није веровао у овакав епилог шампионске трке на њеном почетку. Зобацз на Иоутубе - Да ми је неко рекао после неуспешних резултата на почетку… »
Вести дана »

Након свежег јутра, данас сунчано и топло, до 31 степен
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 22 повезане

Због цибер напада поремећен рад на неколико европских аеродрома
Слободна Европа пре 1 сатјош 16 повезаних

Специјални услови за новинаре на Војној паради: „Последњи тренутак је био у 15.59“
Време пре 4 сатијош 17 повезаних