Povezane vesti

Poslanici o NATO, Gašiću, statusu ruskih stručnjaka, Vokeru...

RTV 23.05.2017
BEOGRAD - Skupština Srbije usvojila je danas zakone o davanju državnih garancija za zajmove EPS i EMS kod Nemačke razvojne banke KfW. EPS će se kod KfW zadužiti za 45 miliona evra za projekat "Modernizacija sistema za otpepeljavanje TE Nikola Tesla… »

Skupština Srbije: Usvojeni zakoni o davanju garancija za zajamove EPS i EMS

Blic 23.05.2017
Skupština Srbije usvojila je danas zakone o davanju državnih garancija za zajmove EPS i EMS kod Nemačke razvojne banke KfW. EPS će se kod KfW zadužiti za 45 miliona evra za projekat "Modernizacija sistema za otpepeljavanje TE Nikola Tesla A", a EMS… »

Usvojena četiri ekonomska zakona

Novi magazin 23.05.2017
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas četiri ekonomska zakona.Izglasani su Zakon o davanju garancija Srbije u korist Nemačke razvojne banke (KfW) po zaduženju Elektroprivrede Srbije (EPS), kao i zakon kojim se daju garancije za kredite KfW po… »

Usvojeno: EPS uzima kredit

B92 23.05.2017
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su četiri ekonomska zakona. Izglasani su Zakon o davanju garancija Srbije u korist Nemačke razvojne banke (KfW) po zaduženju Elektroprivrede Srbije (EPS), kao i zakon kojim se daju garancije za kredite KfW po… »

Usvojena četiri ekonomska zakona

Beta 23.05.2017
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas četiri ekonomska zakona. Izglasani su Zakon o davanju garancija Srbije u korist Nemačke razvojne banke (KfW) po zaduženju Elektroprivrede Srbije (EPS), kao i zakon kojim se daju garancije za kredite KfW po… »

Usvojeni zakoni o davanju garancija za zajmove EPS-u i EMS-u

RTS 23.05.2017
Skupština Srbije usvojila je zakone o davanju državnih garancija za zajmove EPS-u i EMS-u kod Nemačke razvojne banke KfW. EPS će se kod KfW zadužiti za 45 miliona evra za projekat "Modernizacija sistema za otpepeljavanje TE "Nikola Tesla A", a EMS za… »

Završena rasprava o amandmanima, glasanje u 17 sati

Blic 23.05.2017
Skupština Srbije završila je danas po podne raspravu o amandmanima na davanje garancija za zajam EPS i EMS, a glasanje je zakazano za 17 sati. Skupština će se tada izjasniti o tim garancijama za zajam Nemačke razvojne banke KfW EPS-u u iznosu od 45… »

Skupština Srbije: Čeda za NATO, Šešelj protiv! Poslanička pitanja o NATO, Gašiću, BIA...

Kurir 23.05.2017
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije danas su na početku rada postavaljali poslanička pitanja u vezi sa NATO, imenovanjem Bratislava Gašića za direktora BIA, te o rešavanju statusa ruskih stručnjaka u rusko-srpskom centru za hitne intervencije u… »

Jovanović: Vučić da pitanje NATO stavi pred parlament

Danas 23.05.2017
Kada će predsednik Vlade i izabrani predsednik države Aleksandar Vučić temu odnosa Srbije prema NATO-u staviti pred parlament Srbije kako bismo mogli o tome da ragovaramo? Kakva je sudbina društva koje je toliko izlovano i hermetizovano, kao što je… »

Opozicija negodovala zbog garancija za kredit Nemačke razvojne banke za EMS I EPS

Beta 23.05.2017
Poslanici opozicije u Skupštini Srbije negodovali su danas što država uzima kredite, umesto da projekte sprovodi iz sopstvenih sredstava, ukoliko ih već ima.  Oni su, takodje, kritikovali zakon kojim se daju garancije za kredite Nemačke razvojne… »

Vesti dana »