Povezane vesti

(VIDEO) vrele scene o kojima se priča: Ceca nikad bolje nije izgledala! Pogledajte najnoviji spot!

(VIDEO) vrele scene o kojima se priča: Ceca nikad bolje nije izgledala! Pogledajte najnoviji spot!

Kurir 23.05.2017
Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je spot za pesmu "Anđeo drugog reda", o kom se ovih dana dosta pričalo. Naime, ona je snimila vrele scene sa manekenom Florijanom Munteanuom iz Rumunije, koji će svojim izgledom raspaliti maštu svih pripadnica… »
(Kurir TV) Ceca na promociji zasmejala sve: Pa gledajte u spot, ne u mene! Maneken oduševljen njom!

(Kurir TV) Ceca na promociji zasmejala sve: Pa gledajte u spot, ne u mene! Maneken oduševljen njom!

Kurir 23.05.2017
Svetlana Ceca Ražnatović danas je premijerno predstaviti luksuzan spot za pesmu "Anđeo drugog reda", a pre toga se publici i medijima obratila sa konferencije. Kako se i očekivalo od nje, Ceca nije štedela, te je scene snimala na prelepom ostrvu… »
Ceca u naručju manekena! (foto, video)

Ceca u naručju manekena! (foto, video)

Mondo 23.05.2017
Pevačica je objavila spot za novu pesmu, a na vama je da nam kažete kako vam se dopada... Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je spot za pesmu "Anđeo drugog reda" u kojem je snimila prilično intimne scene sa manekenom. Aplikacija MONDA ponovo na… »
(Kurir TV) cecin maneken stigao U Beograd: Ona je najlepša žena koju znam! Ovako je počela saradnja!

(Kurir TV) cecin maneken stigao U Beograd: Ona je najlepša žena koju znam! Ovako je počela saradnja!

Kurir 23.05.2017
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas će premijerno predstaviti spot za pesmu "Anđeo drugog reda" koji je snimila sa seksi manekenom Florijanom. On je sleteo na Beogradski aerodrom i pridružiće se pevačici tokom promocije. Naime, Ceca i ovaj… »

Vesti dana »