Повезане вести

Чак 1.113 малишана у Србији је нестало: Полиција их је пронашла, а онда је открила шта се десило са њима (фото)

Чак 1.113 малишана у Србији је нестало: Полиција их је пронашла, а онда је открила шта се десило са њима (фото)

Телеграф 25.05.2017
Биљана Поповић Ивковић навела је да је МУП отворен је за све инцијативе које могу унапредити рад полиције и допринети да се постигне већа безбедност деце. Државни секретар Министарства унутрашњих послова Србије Биљана Поповић… »
Поповић-Ивковић: Нестанак деце приоритет за полицију

Поповић-Ивковић: Нестанак деце приоритет за полицију

Бета видео 25.05.2017
НОВИ САД - Државни секретар Министарства унутрашњих послова Србије Биљана Поповић Ивковић изјавила је данас у Новом Саду да је нестанак детета увек приоритет за полицију и да у сваком од пријављених случајева полиција поступа… »
Обележен Међународни дан нестале деце

Обележен Међународни дан нестале деце

Дневник 25.05.2017
Фондација „Тијана Јурић”, уз подршку Фестивала „Фоод планет”, Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Градске управе за образовање, обележила је у центру Новог Сада Међународни дан нестале деце. “Нестанак детета је… »
Лане расветљено 1.113 случајева нестале деце

Лане расветљено 1.113 случајева нестале деце

РТВ 25.05.2017
НОВИ САД - Државни секретар Министарства унутрашњих послова Србије Биљана Поповић Ивковић изјавила је данас у Новом Саду да је нестанак детета увек приоритет за полицију и да у сваком од пријављених случајева полиција поступа… »
Исповест полицајац који је спасао дете: Мислио сам да је лутка, а онда сам видео да се помера и луталице како иду њој!

Исповест полицајац који је спасао дете: Мислио сам да је лутка, а онда сам видео да се помера и луталице како иду њој!

Вечерње новости 25.05.2017
Златко Марковић, за "Новости", о томе како је пронашао једноипогодишњу девојчицу на Коњарнику: Гушила се у плачу, чврсто ме зграбила за одело. мУП истражује зашто је дете остављено у шумарку крај пута. БЕБА се гушила у плачу… »
Београдски полицајац спасао напуштену бебу: Да је закаснио само тренутак девојчица би доживела стравичну судбину

Београдски полицајац спасао напуштену бебу: Да је закаснио само тренутак девојчица би доживела стравичну судбину

Блиц 25.05.2017
Улични пси су јој прилазили, једва сам зауставио камион и стигао да их растерам, прича за "Блиц" Златко Марковић, београдски полицајац који је пре три дана пронашао напуштену девојчицу од годину и по дана на Коњарнику. Златко је… »
"Ма, каква лутка, то је беба. Чопор паса јој се приближавао": Исповест Златка који је пронашао остављено дете на Коњарнику

"Ма, каква лутка, то је беба. Чопор паса јој се приближавао": Исповест Златка који је пронашао остављено дете на Коњарнику

Телеграф 25.05.2017
- Веома волим децу, а када ми се оно мало, слатко, са црном косицом, осмехнуло, није било лепше награде - испричао је полицајац. Када се у понедељак, 23. маја, полицајац ван дужности Златко Марковић око 19 сати затекао на… »

Вести дана »