Povezane vesti

Ukrali sef sa pumpe, lisice ih stigle na krovu

Večernje novosti 31.05.2017
Filmska potera za lopovima koji su opljačkali benzinsku stanicu na Karaburmi. Plen, uz veliku buku, pokušali da otvore nedaleko od mesta krađe. PRAVA filmska potera odigrala se u sredu rano ujutro u Ulici Marije Janković na beogradskoj Karaburmi, kada… »

Uhapšena dvojica i maloletnik zbog pljačke pumpe

Radio 021 31.05.2017
Beogradska policija uhapsila je tri osobe jer su opljačkale benzinsku pumpu u Beogradu, na Karaburmi, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Opljačkana je benzinska pumpa u Ulici Vojvode Micka Krstića, iz koje je ukraden sef s novcem… »

Uhapšeni osumnjičeni za krađu na pumpi na Karaburmi

B92 31.05.2017
Beograd -- Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe osumnjičene za tešku krađu na benzinskoj pumpi na Karaburmi kada su ukrali metalni sef sa novcem, saopštio je MUP. Uhapšeni su I.S. (19), S.P. (19) i maloletnik (17) za koje se sumnja da su noćas… »

Hapšenje zbog krađe na pumpi na Karaburmi

RTS 31.05.2017
Policija u Beogradu je uhapsila tri osobe osumnjičene za tešku krađu na benzinskoj pumpi na Karaburmi kada su ukrali metalni sef sa novcem, saopšteno je iz MUP-a. Uhapšeni su I. S. (19), S. P. (19) i maloletnik (17) se sumnjiče da su iz benzinske… »

Filmsko hapšenje na Karaburmi: Maskirani razbojnici odneli sa pumpe sef težak 150 kilograma

Blic 31.05.2017
Trojica maskiranih muškaraca opljačkali su sinoć benzinsku pumpu u Ulici vojvode Mićka na Karaburmi, nezvanično saznaje "Blic". Razbojnici su odneli sef od 150 kilograma u obližnju kuću u Ulici Milice Janković, a onda je usledila intervencija… »

Opljačkali pumpu i odneli sef, pa uhapšeni

RTV 31.05.2017
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je jutros tri razbojnika zbog pljačke benzinske pumpe, iz koje su odneli sef, prenose beogradski mediji. Jedan od njih, kako se navodi, ima 17, a druga dvojica po 19 godina. Jedan od razbojnika uhvaćen je na jednom… »

Pljačka i potera za razbojnicima po krovovima na Karaburmi

B92 31.05.2017
Beograd -- Kako nezvanično saznaje Blic sinoć se dogodila još jedna pljačka pumpe. Trojica maskiranih muškaraca opljačkali su benzinsku stanicu na Karaburmi. Razbojnici su sa pumpe u Ulici Vojvode Micka odneli sef težak 150 kilograma u obližnju… »

Opljačkali pumpu i odneli sef, pa uhapšeni

Dnevnik 31.05.2017
BEOGRAD: Beogradska policija uhapsila je jutros tri razbojnika zbog pljačke benzinske pumpe, iz koje su odneli sef, prenose beogradski mediji. Jedan od njih, kako se navodi, ima 17, a druga dvojica po 19 godine. Jedan od razbojnika uhvaćen je na jednom… »

Filmska potera za lopovima po krovovima Beograda

Vesti online 31.05.2017
Policija je jutros uhapsila trojicu osumnjičenih za pljačku benzinske pumpe u Beogradu iz koje su odneli sef. U nezapamćenoj filmskoj poteri, koja se dešavala ne po beogradskim ulicama nego krovovima, uhapšena su trojica pljačkaša, javlja "Kurir"… »

Pljačka pumpe u Beogradu, uhapšena tri muškarca

RTS 31.05.2017
Beogradska policija je uhapsila tri razbojnika zbog pljačke benzinske pumpe iz koje su odneli sef, prenose beogradski mediji. Jedan od njih, kako se navodi, ima 17, a druga dvojica po 19 godina. Jedan od razbojnika uhvaćen je na krovu preko kojeg je… »

Filmska potera za lopovima po krovovima Beograda

Mondo 31.05.2017
Policija je jutros uhapsila trojicu osumnjičenih za pljačku benzinske pumpe u Beogradu iz koje su odneli sef. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović U nezapamćenoj filmskoj poteri, koja se dešavala ne po beogradskim ulicama nego krovovima, uhapšena su… »

Vesti dana »