Povezane vesti

Bolesnoj radnici ipak otkaz u "Juri"

Večernje novosti 31.05.2017
Violeti Petrović, oboleloj od karcinoma dojke, istekao ugovor o radu. Zdravlje mi je sada dobro, tražim novi posao - kaže ova hrabra žena. Tačno šest meseci nakon što je, pod velikim pritiskom javnosti, kompanija "Jura" povukla rešenje o… »

Radnica „Jure“ obolela od raka ponovo bez posla

Jugmedia 31.05.2017
Samohrana majka Violeta Petrović (42) koja je krajem prošle godine ostala bez posla u korejskoj kompaniji „Jura“ iako se u to vreme nalazila na lečenju od karcinoma, ponovo se našla „na ulici“ jer joj „Jura“ nije produžila ugovor. Violeta… »

Jura ponovo otpustila obolelu od raka

RTV 31.05.2017
NIŠ - Radnica niške Jure Violeta Petrović, koja je obolela od karcinoma, ponovo je ostala bez posla. Kako prenose mediji ona je rekla da su je danas obavestili telefonom da joj nije produžnen ugovor, baš kao što se dogodilo pre šest meseci, kada je… »

Stidi se Srbijo: Radnica "Jure" obolela od karcinoma opet bez posla

Vesti online 31.05.2017
Radnica niške Jure Violeta Petrović, koja je obolela od karcinoma, ponovo je ostala bez posla. Kako prenose mediji, ona je rekla da su je danas obavestili telefonom da joj nije produžen ugovor, baš kao što se dogodilo pre šest meseci, kada je… »

Radnica Jure ponovo bez posla; Otkaz "uručen" telefonom

Dnevnik 31.05.2017
NIŠ: Radnica niške Jure Violeta Petrović, koja je obolela od karcinoma, ponovo je ostala bez posla. Kako prenose mediji ona je rekla da su je obavestili telefonom da joj nije produžnen ugovor, baš kao što se dogodilo pre šest meseci, kada je… »

Radnica "Jure" obolela od raka opet bez posla

Mondo 31.05.2017
Radnica niške "Jure" Violeta Petrović, koja je obolela od karcinoma, ponovo je ostala bez posla. Foto: Printscreen/YouTube Kako prenose mediji, ona je rekla da su je danas obavestili telefonom da joj nije produžen ugovor, baš kao što se dogodilo pre… »

Violeta Petrović obolela od karcinoma ponovo bez posla

RTS 31.05.2017
Radnica niške "Jure" Violeta Petrović, koja je obolela od karcinoma, ponovo je ostala bez posla. Kako prenose mediji, ona je rekla da su je danas obavestili telefonom da joj nije produžen ugovor, baš kao što se dogodilo pre šest meseci, kada je… »

Samohrana radnica Jure obolela od raka ponovo ostala bez posla

Radio 021 31.05.2017
Samohrana majka Violeta Petrović (42) koja je krajem prošle godine ostala bez posla u korejskoj kompaniji "Jura", iako se u to vreme nalazila na lečenju od karcinoma, ponovo se našla "na ulici" jer joj "Jura" nije produžila ugovor. Violeta Petrović… »

Radnica "Jure" obolela od karcinoma ponovo bez posla

B92 31.05.2017
Kompanija "Jura" ipak nije produžila ugovor o radu Violeti Petrović (42) oboleloj od karcinoma dojke. "Zamolila sam ih da me ne otpuštaju jer mi za invalidsku penziju nedostaje četiri i po meseca staža", rekla je Violeta, pišu " Večernje novosti"… »

Teško obolela Nišlijka ponovo dobila otkaz u Juri

Danas 31.05.2017
Dobro nam došao novi predsedniče…, navela je danas na svom fejsbuk profilu Violeta Petrović, saopštavajući da je ponovo dobila otkaz u južnokorejskoj kompaniji Jura u Nišu. Jura je, inače, krajem prošle godine nakon pritiska javnosti… »

Radnica Jure obolela od raka ponovo ostala bez posla

Novi magazin 31.05.2017
Samohrana majka Violeta Petrović (42) koja je krajem prošle godine ostala bez posla u korejskoj kompaniji "Jura" iako se u to vreme nalazila na lečenju od karcinoma, ponovo se našla "na ulici" jer joj "Jura" nije produžila ugovor. Violeta Petrović… »

Bolesna radnica Jure ponovo ostaje bez posla

N1 Info 31.05.2017
Violeta Petrović, radnica niške Jure, obolela od karcinoma, ostala je bez posla jer joj nije produžen šestomesečni ugovor. Ona je za N1 rekla da su je danas obavestili telefonom da joj ugovor neće biti produžen. Podsetimo, Violeta Petrović je… »

Vesti dana »