Povezane vesti
Đoković: Bilo mi je teško da završim meč
Vesti online 31.05.2017
Marselu Granoljersu prepustio je devet, a Žoau Sousi osam gemova u prva dva meča na Rolan Garosu i moglo bi da se kaže da se Novak Đoković nije previše potrošio na startu turnira na kom brani titulu osvojenu prošle godine. Ipak, drugi teniser… »
Preokret Raonića, Ramos ubedljiv, mučio se Gofan
B92 31.05.2017
Miloš Raonič, Albert Ramos, Pablo Karenjo Busta, David Gofan, Giljermo Garsija Lopes, Luka Puj, Roberto Bautista i Jirži Veseli plasirali su se u III kolo RG. Raonić je posle preokreta nadigrao Dutra da Silvu sa 4:6, 6:2, 6:3, 6:4 i zakazao duel sa… »
RG - Pregled dana, ko je sve prošao u 1/16 finala?
Sportske.net 31.05.2017
Donji deo žreba u muškom i gornji deo žreba u ženskom singlu dobili su učesnike šesnaestine finala. Spade knjiga na jedno slovo kada se radi o srpskim teniserima. Samo je Novak Đoković ostao u glavnom žrebu drugog gren slema u sezoni, pošto je… »
Aleksandra Krunić u drugom kolu dubla
Radio 021 31.05.2017
Aleksandra Krunić plasirala se danas u paru sa Ajlom Tomljanović iz Hrvatske u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu Francuske. Krunić i Tomljanović su pobedile Veroniku Kudermetovu i Natelu Džalamidze iz Rusije sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4)… »
Đoković lako do trećeg kola
Politika 31.05.2017
Drugi teniser sveta na Rolan Garosu savladao Portugalca Žoaa Sousu sa 6:1, 6:4, 6:3. – U borbi za osminu finala protiv Argentinca Švarcmana. – Kraj za Troickog. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je u… »
Odgovor na prozivku: Novak Đoković o najtežim momentima u karijeri
Hot sport 31.05.2017
Naš najbolji teniser Novak Đoković pobedio je sa 6:1, 6:4, 6:3 Portugalca Souzu, 59. igrača na ATP listi, posle dva sata i devet minuta, a zatim je odgovarao novinarima na zanimljiva pitanja. Jedan italijanski novinar mu je postavio neumesno pitanje… »
Krunić u II kolu, Janković eliminisana i u dublu
B92 31.05.2017
Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u paru sa Ajlom Tomljanović iz Hrvatske u drugo kolo dubla na Rolan Garosu. Krunić i Tomljanović su pobedile Veroniku Kudermetovu i Natelu Džalamidze iz Rusije sa 2-0, po setovima 6:2, 6:4. Njihove… »
Politika 31.05.2017
PARIZ – Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u paru sa Ajlom Tomljanović iz Hrvatske u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu Francuske. Krunić i Tomljanović su pobedile Veroniku Kudermetovu i Natelu Džalamidze iz Rusije sa 2:0 u… »
Beta 31.05.2017
Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u paru sa Ajlom Tomljanović iz Hrvatske u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu Francuske. Krunić i Tomljanović su pobedile Veroniku Kudermetovu i Natelu Džalamidze iz Rusije sa 2:0 u setovima… »
Troicki: Razočaran sam, ali takav je sport
Beta 31.05.2017
Srpski teniser Viktor Troicki rekao je danas da je razočaran zbog eliminacije sa Otvorenog prvenstva Francuske. "Razočaran sam, krivo mi je, ali idemo dalje, takav je sport. Već sad razmišljam o turnirima na travi", rekao je Troicki novinarima posle… »
Rolan Garos: Aleksandra Krunić u drugom kolu dubla
Hot sport 31.05.2017
Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u paru sa Ajlom Tomljanović iz Hrvatske u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu Francuske. Krunić i Tomljanović su pobedile Veroniku Kudermetovu i Natelu Džalamidze iz Rusije sa 2:0 u setovima… »
Sportski žurnal 31.05.2017
Srpski teniser Viktor Troicki rekao je da je razočaran zbog eliminacije sa Otvorenog prvenstva Francuske. - Razočaran sam, krivo mi je, ali idemo dalje, takav je sport. Već sad razmišljam o turnirima na travi - rekao je Troicki novinarima posle meča… »
Novi magazin 31.05.2017
Srpski teniser Viktor Troicki rekao je danas da je razočaran zbog eliminacije sa Otvorenog prvenstva Francuske. "Razočaran sam, krivo mi je, ali idemo dalje, takav je sport. Već sad razmišljam o turnirima na travi", rekao je Troicki novinarima posle… »
Đoković: Sve ide u dobrom pravcu
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan igrom na Otvorenom prvenstvu Francuske i da ga ohrabruje to što igra sve bolje. - Sve ide u dobrom pravcu. Nastup je bio zadovoljavajuć, igra mi se poboljšava iz dana u dan. Siguran sam da će se… »
Troicki o porazu i porođaju
Mondo 31.05.2017
Žal zbog propuštenog duela sa Nadalom... Foto: MN Press Tri seta, tri taj-brejka, ali i poraz. Viktor Troicki nije uspeo da savlada Nikoloza Basailšvilija iz Gruzije i plasira se u 3. kolo Rolan Garosa. "Razočaran sam, krivo mi je, ali idemo dalje… »
Đoković: Plakanje nije loša vrsta ranjivosti
B92 31.05.2017
Novak Đoković istakao je posle plasmana u treće kolo Rolan Garosa da je zadovoljan načinom na koji završava mečeve. Srpski teniser je do šesnaestine finala stigao sa dve pobede po 3-0, a u sredu je lako nadigrao Portugalca Žoaa Souzu. "Odličan… »
Rolan Garos: Aleksandra Krunić u drugom kolu dubla
Sportal blic 31.05.2017
Naša teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u paru sa Ajlom Tomljanović iz Hrvatske u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu Francuske. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Aleksandra Krunić Krunić i Tomljanović su pobedile Veroniku Kudermetovu i… »
"Protiv Novaka moram više od 100 odsto"
Mondo 31.05.2017
Upravo je to poručio naredni Đokovićev protivnik Dijego Švarcman nakon impresivnog izdanja Srbina u prva dva kola na Rolan Garosu. Foto: AP Photo/David Vincent Novak Đoković stigao je do trećeg kola Rolan Garosa, pošto je ubedljivo savladao Žoaoa… »
Rolan Garos: Troicki ispao
Hot sport 31.05.2017
U jednom od najnezizvesnijih mečeva na Rolan Garosu Viktor Troicki nije uspeo da savlada Nikoloza Basilašvilija, pošto je Gruzijac bio bolji sa 3:0 u setovima, ali sva tri nakon taj-brejka – 7:3, 7:2, 8:6. Troicki je praktično tokom celog meča imao… »
Đoković rutinski protiv Souze, sledi Švarcman
Dnevnik 31.05.2017
PARIZ: Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je danas savladao Portugalca Žoao Souzu 6:1, 6:4, 6:3. Za četvrtu pobedu u isto toliko meceva sa Souzom, svaku bez izgubljenog seta, srpskom asu bilo je… »
Mugurusa preživela Kontavejt, Voznijacki sa nulom
B92 31.05.2017
Garbinje Mugurusa pobedila je Estonku Anet Kontavejt tek posle preokreta sa 6:7, 6:4, 6:2. Braniteljka trofeja teže nego što se očekivalo plasirala se u treću rundu, pošto je gubila 1-0 u setovima, kao i 3:1 u drugom. Međutim, tada je usledila… »
Kraj za Troickog na Rolan Garosu
Sportske.net 31.05.2017
Viktora je eliminisao Gruzin Basilašvili. Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na ovogodišnjeg Rolan Garosu u drugom kolu. On je poražen od Nikoloža Basilašvilija sa ubedljivih 3:0, svaki set je izgubio posle taj brejka od igrača koji… »
Troicki posle tri taj-brejka izgubio od Bazilašvilija
Večernje novosti 31.05.2017
Srpski teniser eliminisan je u drugom kolu Rolan Garosa, nakon što je izgubio od Gruzijca 7:6 (7:3), 7:6 (7:2), 7:6 (8:6). Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je u drugom kolu Rolan Garosa, nakon što je izgubio od Gruzijca Nikoloza Basilašvilija… »
Nadal dominantno do treće runde
B92 31.05.2017
Glavni favorit Rolan Garosa Rafael Nadal očekivano lako se plasirao i u treće kolo Gren slema u Parizu. Španac je za manje od dva sata igre savladao Holanđanina Robina Hasea sa 6:1, 6:4, 6:3. Devetostrukog šampiona RG u šesnaestini finala očekuje… »
Izliv emocija: Novak i iskra koja se polako vraća /video/
Sportal blic 31.05.2017
Naš najbolji teniser Novak Đoković vraća se polako na stazu koja ga je ranije odvela na vrh svetskog tenisa. Osim dobrih nastupa i sve bolje igre, Đoković u poslednje vreme pokazuje i više emocija na terenu. Upravo jedan takav "izliv" iznenadio je… »
Uspešan start Zimonjića i Verdaska u Parizu
Dnevnik 31.05.2017
PARIZ: Srpski teniser Nenad Zimonjić i Španac Fernando Verdasko uspešno su startovali na Rolan Garosu u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu savladali 13. nosioce Rumuna Florina Merđeu i Pakistanca Aisama Ul Hak Kurešija 6:3, 7:6 (7:2)… »
Rg: Zimonjić i Verdasko prešli prvu prepreku
Večernje novosti 31.05.2017
Srpsko-španski dubl u prvom kolu savladao je 13. nosioce Rumuna Florina Merđeu i Pakistanca Aisama Ul Hak Kurešija 6:3, 7:6. Srpski teniser Nenad Zimonjić i Španac Fernando Verdasko uspešno su startovali na Rolan Garosu u konkurenciji dublova… »
Rolan Garos: Uspešan start Zimonjića i Verdaska u Parizu
Srpski teniser Nenad Zimonjić i Španac Fernando Verdasko uspešno su startovali na Rolan Garosu u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu savladali 13. nosioce Rumuna Florina Merđeu i Pakistanca Aisama Ul Hak Kurešija 6:3, 7:6 (7:2)… »
Zimonjić i Verdasko preskočili prvu prepreku
Vesti online 31.05.2017
Srpski teniser Nenad Zimonjić i Španac Fernando Verdasko uspešno su startovali na Rolan Garosu u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu savladali 13. nosioce Rumuna Florina Merđeu i Pakistanca Aisama Ul Hak Kurešija 6:3, 7:6 (7:2)… »
Poraz Troickog u drugom kolu: Naš teniser igrao tri taj-brejka i sva tri izgubio
Sportal blic 31.05.2017
Naš teniser Viktor Troicki poražen je u drugom kolu Rolan Garosa od Gruzijca Nikoloža Basilašvilija posle tri taj-brejka razultatom 7:6 (7:3), 7:6 (7:2), 7:6 (8:6), nakon dva sata i 41 minut igre. Foto: Yoan Valat / EPA; Viktor Troicki Kao što se… »
Zimonjić i Verdasko odlično startovali u Parizu
Sportal blic 31.05.2017
Nenad Zimonjić i Fernando Verdasko su odlično startovali na Rolan Garosu. Njih dvojica su na startu drugog grend slema u sezoni pobedili 13. kosturaše Rumuna Merđeu i Pakistanca Kurešija sa 6:3, 7:6 (7:2). Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija… »
Zimonjić i Verdasko startovali pobedom
B92 31.05.2017
Nenad Zimonjić i Fernando Verdasko plasirali su se u drugo kolo dublova, pošto su sa 2-0 u setovima savladali Florina Mergeu i Aisam Ul Hak Kurešija. Srpsko-španski dubl sigurno je krenuo meč i već posle tri gema uspeo da oduzme servis gem Rumunu i… »
Vesti dana »

Kfor skupio bodljikavu žicu ispred zgrade Opštine u Zvečanu, ali je ograda ostala
RTS pre 1 satjoš 72 povezane

UNS: Novinaru Bošku Savkoviću određen pritvor zbog Vučićeve lutke
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 24 povezane