Повезане вести
Јеремићева странка до избора у главном граду
Вечерње новости 01.06.2017
Некадашњи шеф дипломатије оснива политичку организацију. Уз њега Понош, Јовановић, а могуће и Тодорић, Новаковић... БИВШИ шеф дипломатије Вук Јеремић спрема се да са својом политичком организацијом изађе на београдске изборе и… »
Јеремић најавио формирање странке
Мондо 01.06.2017
Председнички кандидат на претходним изборима Вук Јеремић каже да нема бољег начина за наставак политичке борбе од креирања нове политичке организације. Фото: Мондо/ Горан Сивачки "Намеравам да се у потпуности посветим стварању… »
Вук Јеремић најавио формирање странке: Покушаћу да помирим „прву“ и „другу“ Србију
Инсајдер 01.06.2017
Председнички кандидат на претходним изборима Вук Јеремић најавио је у интревјуу за Недељник формирање странке, али и рекао да није опседнут потребом да нужно буде на њеном челу. „Претходна два месеца провео сам у анализама и… »
Јеремић формира странку: Да помирим "прву" и "другу" Србију
Блиц 01.06.2017
Претходна два месеца провео сам у анализама и саветовању са људима до чијег мишљења држим око тога шта је најбољи пут за наставак политичке борбе. Закључак је да нема бољег начина од креирања нове политичке организације… »
Вук Јеремић: Можда би било боље да сам се повукао после напада на моју супругу
Недељник 01.06.2017
"Погрешно сам веровао да је та оптужба толико апсурдна да ће се вратити као бумеранг онима који су је пласирали. То је за мене велики наук - мораћу да се убудуће далеко озбиљније поставим према тзв. 'лажним вестима', којима се… »
Јеремић најавио оснивање политичке организације и рад на укрупњавању опозиције
Бета 01.06.2017
Бивши министар спољних послова и председнички кандидат Вук Јеремић најавио је да намерава да се у потпуности посвети прављењу нове политичке организације и додао да ће се у будућности снажно залагати за укрупњавање… »
Вук Јеремић прави странку
Радио 021 01.06.2017
У интервјуу за Недељник, Вук Јеремић најављује формирање нове политичке организације, која ће, како каже, "покушати да помири Прву и Другу Србију". "Претходна два месеца провео сам у анализама и саветовању са људима до чијег… »
Јеремић формира странку: Да помирим "прву" и "другу" Србију
Н1 Инфо 01.06.2017
Претходна два месеца провео сам у анализама и саветовању са људима до чијег мишљења држим око тога шта је најбољи пут за наставак политичке борбе. Закључак је да нема бољег начина од креирања нове политичке организације… »
Вести дана »

"Ми немамо где да одемо, ово је наша кућа" Здравствени радници протестовали због упада тзв. косовске полиције у КБЦ Косовска Митровица и Дом здравља
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних

Стојменовић: Власт Београда гради станове у Великом Мокром Лугу где нема ни квалитетних путева
Бета пре 1 сатјош 34 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 2 сатајош 35 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији уз најаву последњег летњег периода и топлих ноћи
Наслови.аи пре 40 минутајош 31 повезана