Povezane vesti

Jeremićeva stranka do izbora u glavnom gradu

Jeremićeva stranka do izbora u glavnom gradu

Večernje novosti 01.06.2017
Nekadašnji šef diplomatije osniva političku organizaciju. Uz njega Ponoš, Jovanović, a moguće i Todorić, Novaković... BIVŠI šef diplomatije Vuk Jeremić sprema se da sa svojom političkom organizacijom izađe na beogradske izbore i računa da… »
Jeremić najavio formiranje stranke

Jeremić najavio formiranje stranke

Mondo 01.06.2017
Predsednički kandidat na prethodnim izborima Vuk Jeremić kaže da nema boljeg načina za nastavak političke borbe od kreiranja nove političke organizacije. Foto: Mondo/ Goran Sivački "Nameravam da se u potpunosti posvetim stvaranju takve… »
Vuk Jeremić najavio formiranje stranke: Pokušaću da pomirim „prvu“ i „drugu“ Srbiju

Vuk Jeremić najavio formiranje stranke: Pokušaću da pomirim „prvu“ i „drugu“ Srbiju

Insajder 01.06.2017
Predsednički kandidat na prethodnim izborima Vuk Jeremić najavio je u intrevjuu za Nedeljnik formiranje stranke, ali i rekao da nije opsednut potrebom da nužno bude na njenom čelu. „Prethodna dva meseca proveo sam u analizama i savetovanju sa… »
Jeremić formira stranku: Da pomirim "prvu" i "drugu" Srbiju

Blic 01.06.2017
Prethodna dva meseca proveo sam u analizama i savetovanju sa ljudima do čijeg mišljenja držim oko toga šta je najbolji put za nastavak političke borbe. Zaključak je da nema boljeg načina od kreiranja nove političke organizacije, koja će zastupati… »
Vuk Jeremić: Možda bi bilo bolje da sam se povukao posle napada na moju suprugu

Vuk Jeremić: Možda bi bilo bolje da sam se povukao posle napada na moju suprugu

Nedeljnik 01.06.2017
"Pogrešno sam verovao da je ta optužba toliko apsurdna da će se vratiti kao bumerang onima koji su je plasirali. To je za mene veliki nauk - moraću da se ubuduće daleko ozbiljnije postavim prema tzv. 'lažnim vestima', kojima se režim obilato… »
Jeremić najavio osnivanje političke organizacije i rad na ukrupnjavanju opozicije

Jeremić najavio osnivanje političke organizacije i rad na ukrupnjavanju opozicije

Beta 01.06.2017
Bivši ministar spoljnih poslova i predsednički kandidat Vuk Jeremić najavio je da namerava da se u potpunosti posveti pravljenju nove političke organizacije i dodao da će se u budućnosti snažno zalagati za ukrupnjavanje opozicije.  U intervjuu… »
Vuk Jeremić pravi stranku

Vuk Jeremić pravi stranku

Radio 021 01.06.2017
U intervjuu za Nedeljnik, Vuk Jeremić najavljuje formiranje nove političke organizacije, koja će, kako kaže, "pokušati da pomiri Prvu i Drugu Srbiju". "Prethodna dva meseca proveo sam u analizama i savetovanju sa ljudima do čijeg mišljenja držim… »

N1 Info 01.06.2017
Prethodna dva meseca proveo sam u analizama i savetovanju sa ljudima do čijeg mišljenja držim oko toga šta je najbolji put za nastavak političke borbe. Zaključak je da nema boljeg načina od kreiranja nove političke organizacije, koja će zastupati… »

Vesti dana »