Povezane vesti
Gutereš: Pozicija UN jasna - Misija UN da ostane na Kosovo
RTV 02.06.2017
SANKT PETERBURG - Pozicija Ujedinjenih nacija je jasna - potrebno je da Misija UN ostane na Kosovu, izjavio je danas u Sankt Peterburgu generalni sekretar UN Antonio Gutereš u razgovoru sa vršiocem dužnosti predsednika Vlade i ministrom spoljnih poslova… »
Dačić Guterešu: Za Srbiju veoma važan ostanak Unmika
Blic 02.06.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u razgovoru s generalnim sekretarom UN Antoniom Guterešom rekao je danas da je za Srbiju veoma važan ostanak misije UN na Kosovu sa neutralnim statusom u okviru rezolucije SB 1244. Gutereš je rekao da je pozicija UN… »
Lavrov: Medvedev će uskoro posetiti Srbiji
Danas 02.06.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas, na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Saknt Peterburgu, sa svojim kolegom ministrom inostranih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovim. Na današnjem sastanku izraženo je… »
Dačić sa Lavrovom u Sankt Peterburgu
Dnevnik 02.06.2017
SANKT PETERBURG: Vršilac dužnosti premijera Srbije i ministar inostranih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Sankt Peterburgu sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom kojem je preneo stav da Srbija da nikada neće uvoditi sankcije protiv te zemlje… »
Lavrov Dačiću: "Drago mi je što te vidim!"
Pravda 02.06.2017
Sergej Lavrov Ivici Dačiću: "Veoma mi je drago što te vidim." Sputnjik navodi da su se srpski i ruski zvaničnik sastali na marginama Peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma, o čemu se izvestile i agencije. - Veoma mi je drago što te vidim. Nedavno… »
Dačić o Rusiji: Prijatelji ostaju prijatelji
Press 02.06.2017
V.d. predsednika Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio u Sankt Peterburgu da Srbija neće menjati svoju politiku i odnos prema Rusiji. Foto:B92.net Dačić je poručio danas, na zvaničnoj ceremoniji otvaranja Međunarodnog ekonomskog foruma u… »
Vesti dana »
"SOS! Propadaju" Tramp se oglasio i objavio niz dramatičnih poruka, napadnut još jedan brod, Iran u panici: "Ovo je zamka, spremaju nam iznenadni udar!"
Blic pre 16 minutajoš 11 povezanih
Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 17 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 55 minutajoš 11 povezanih