Повезане вести

Гутереш: Позиција УН јасна - Мисија УН да остане на Косово

Гутереш: Позиција УН јасна - Мисија УН да остане на Косово

РТВ 02.06.2017
САНКТ ПЕТЕРБУРГ - Позиција Уједињених нација је јасна - потребно је да Мисија УН остане на Косову, изјавио је данас у Санкт Петербургу генерални секретар УН Антонио Гутереш у разговору са вршиоцем дужности председника Владе и… »
Дачић Гутерешу: За Србију веома важан останак Унмика

Дачић Гутерешу: За Србију веома важан останак Унмика

Блиц 02.06.2017
Министар спољних послова Ивица Дачић у разговору с генералним секретаром УН Антониом Гутерешом рекао је данас да је за Србију веома важан останак мисије УН на Косову са неутралним статусом у оквиру резолуције СБ 1244. Гутереш је… »
Лавров: Медведев ће ускоро посетити Србији

Лавров: Медведев ће ускоро посетити Србији

Данас 02.06.2017
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић састао се данас, на маргинама Међународног економског форума у Сакнт Петербургу, са својим колегом министром иностраних послова Руске Федерације Сергејем Лавровим. На данашњем… »
Дачић са Лавровом у Санкт Петербургу

Дачић са Лавровом у Санкт Петербургу

Дневник 02.06.2017
САНКТ ПЕТЕРБУРГ: Вршилац дужности премијера Србије и министар иностраних послова Ивица Дачић састао се данас у Санкт Петербургу са шефом руске дипломатије Сергејом Лавровом којем је пренео став да Србија да никада неће уводити… »
Лавров Дачићу: "Драго ми је што те видим!"

Лавров Дачићу: "Драго ми је што те видим!"

Правда 02.06.2017
Сергеј Лавров Ивици Дачићу: "Веома ми је драго што те видим." Спутњик наводи да су се српски и руски званичник састали на маргинама Петербуршког међународног економског форума, о чему се известиле и агенције. - Веома ми је драго… »
Дачић о Русији: Пријатељи остају пријатељи

Дачић о Русији: Пријатељи остају пријатељи

Пресс 02.06.2017
В.д. председника Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио у Санкт Петербургу да Србија неће мењати своју политику и однос према Русији. Фото:Б92.нет Дачић је поручио данас, на званичној церемонији отварања… »

Вести дана »