Povezane vesti
Buuaaaaaaa.... Nadal!
Mondo 02.06.2017
Španac je bukvalno počistio Nikoloza Basilašvilija u trećem kolu Rolan Garosa i ostvario najubedljiviju pobedu na tom turniru u karijeri. Rafael Nadal seje strah na pariskoj šljaci! Da, baš je tako, jer je Gruzijca Nikoloza Basilašvilija ekspresno… »
Rafi najubedljivija pobeda u karijeri u drugom planu: Srećan sam što Real igra za još jedan trofej
Večernje novosti 02.06.2017
Dok bude gasio silne svećice na torti, Španac će poželeti sebi jubilarnu, desetu krunu u Parizu, a svom omiljenom fudbalskom timu 12. titulu prvaka Evrope. SREĆAN mi rođendan! To je "kralj šljake" poručio sam sebi posle najubedljivije od sve 883… »
Rolan Garos: Nadal protutnjao pored dželata Troickog
Hot sport 02.06.2017
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala, pošto je prepustio samo jedan gem Nikolozu Basilašviliju. Nadal je pobedio u tri seta (6:0, 6:1, 6:0), posle samo sat i 34 minuta igre. On će u narednoj rundi igrati protiv sunarodnika Roberta… »
Nadal dopustio Basilašviliju samo jedan gem
Beta 02.06.2017
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala, pošto je prepustio samo jedan gem Nikolozu Basilašviliju. Nadal je pobedio u tri seta (6:0, 6:1, 6:0), posle samo sat i 34 minuta igre. On će u narednoj rundi igrati protiv sunarodnika Roberta… »
Nadal prepustio Basijašviliju samo gem!
Vesti online 02.06.2017
Najtrofejniji igrač pariske šljake Španac Rafael Nadal, ostvario je do sada najubedljiviju pobedu u pohodu na 10. titulu na Rolan Garosu, pošto je u trećem kolu savladao Nikolaza Basijašvilija, prepustivši mu samo gem. Taj jedan gem Gruzijac je… »
Njegova faca najbolje govori šta mu je Nadal uradio! Ovakvo poniženje nije viđeno na Rolan Garosu! (foto)
Telegraf 02.06.2017
Španac furiozno u 4. kolu nakon svega sat i po vremena igre. Rafael Nadal igra kao u najboljim danima! Španac je brutalno počistio sa terena Gruzijca Nikoloza Bazilašvilija sa 6:0, 6:1, 6:0 za svega sat i po vremena igre. Nadal se bez problema… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"
Sportske.net pre 4 satijoš 7 povezanih