Povezane vesti

Buuaaaaaaa.... Nadal!

Buuaaaaaaa.... Nadal!

Mondo 02.06.2017
Španac je bukvalno počistio Nikoloza Basilašvilija u trećem kolu Rolan Garosa i ostvario najubedljiviju pobedu na tom turniru u karijeri. Rafael Nadal seje strah na pariskoj šljaci! Da, baš je tako, jer je Gruzijca Nikoloza Basilašvilija ekspresno… »
Rafi najubedljivija pobeda u karijeri u drugom planu: Srećan sam što Real igra za još jedan trofej

Rafi najubedljivija pobeda u karijeri u drugom planu: Srećan sam što Real igra za još jedan trofej

Večernje novosti 02.06.2017
Dok bude gasio silne svećice na torti, Španac će poželeti sebi jubilarnu, desetu krunu u Parizu, a svom omiljenom fudbalskom timu 12. titulu prvaka Evrope. SREĆAN mi rođendan! To je "kralj šljake" poručio sam sebi posle najubedljivije od sve 883… »
Rolan Garos: Nadal protutnjao pored dželata Troickog

Rolan Garos: Nadal protutnjao pored dželata Troickog

Hot sport 02.06.2017
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala, pošto je prepustio samo jedan gem Nikolozu Basilašviliju. Nadal je pobedio u tri seta (6:0, 6:1, 6:0), posle samo sat i 34 minuta igre. On će u narednoj rundi igrati protiv sunarodnika Roberta… »
Nadal dopustio Basilašviliju samo jedan gem

Nadal dopustio Basilašviliju samo jedan gem

Beta 02.06.2017
Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala, pošto je prepustio samo jedan gem Nikolozu Basilašviliju. Nadal je pobedio u tri seta (6:0, 6:1, 6:0), posle samo sat i 34 minuta igre. On će u narednoj rundi igrati protiv sunarodnika Roberta… »
Nadal prepustio Basijašviliju samo gem!

Nadal prepustio Basijašviliju samo gem!

Vesti online 02.06.2017
Najtrofejniji igrač pariske šljake Španac Rafael Nadal, ostvario je do sada najubedljiviju pobedu u pohodu na 10. titulu na Rolan Garosu, pošto je u trećem kolu savladao Nikolaza Basijašvilija, prepustivši mu samo gem. Taj jedan gem Gruzijac je… »
Njegova faca najbolje govori šta mu je Nadal uradio! Ovakvo poniženje nije viđeno na Rolan Garosu! (foto)

Njegova faca najbolje govori šta mu je Nadal uradio! Ovakvo poniženje nije viđeno na Rolan Garosu! (foto)

Telegraf 02.06.2017
Španac furiozno u 4. kolu nakon svega sat i po vremena igre. Rafael Nadal igra kao u najboljim danima! Španac je brutalno počistio sa terena Gruzijca Nikoloza Bazilašvilija sa 6:0, 6:1, 6:0 za svega sat i po vremena igre. Nadal se bez problema… »

Vesti dana »