Povezane vesti
Đukić stigao u Humsku, dočekao ga i Miša Tumbas /foto/
Sportal blic 05.06.2017
Novi trener Partizana Miroslav Đukić stigao je u Humsku, gde će ovog ponedeljka biti promovisan kao šef stručnog štaba. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Miroslav Đukić stiže na stadion Partizana Đukića je ispred stadiona crno-belih, pored ostlaih… »
Đukić: "Došao sam kući, nastavićemo tamo gde smo stali"
Sportske.net 05.06.2017
Fudbalski klub Partizan predstavio je u ponedeljak novog-starog šefa stručnog štaba Miroslava Đukića. Povratnik na klupu crno-belih preneo poruke koje će oduševiti "Grobare". Šampion Srbije je u ponedeljak dobio novog-starog trenera, pošto je… »
Đukić: Možemo u Ligu šampiona
Večernje novosti 05.06.2017
Vratio sam se u svoj klub. Ovaj klub mene može da učini velikim. Jer, mi smo stvarno Partizan, rekao je na promociji povratnik na klupu ekipi iz Humske. MIROSLAV Đukić: drugi put! Sa španskog na beogradsko sunce doleteo je trener koji je drugi put u… »
Iliev: "Đukić najveće pojačanje, pravimo moćan Partizan"
Sportske.net 05.06.2017
Sportski direktor šampiona Srbije Ivica Iliev poručio je da sa ponosom može da konstatuje da su crno-beli dobili najveće pojačanje letnjeg prelaznog roka. Partizan je u ponedeljak predstavio Miroslava Đukića kao novog šefa stručnog štaba i… »
Đukić: Vratio sam se kući, napadamo Ligu šampiona!
Mondo 05.06.2017
Miroslav Đukić posle 10 godina na istom mestu: "Mnogo sam srećan, vratio sam se kući, u moj klub. Partizan je najveći, a zna se šta to znači - napašćemo Ligu šampiona!". Iliev: "Ovo je najveće pojačanje, stvaramo moćni Partizan". Četiri dana… »
Đukić sa četiri kofera došao u Beograd, želi Ligu šampiona: Mene Partizan čini velikim!
Sportski žurnal 05.06.2017
Novi trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da je veoma srećan što se „vratio kući, u svoj klub” i da mu je prvi cilj plasman u Ligu šampiona. – Veoma sam srećan što sam se vratio kući, u moj klub. Liga šampiona je prvi… »
Đukić: Partizan je najveći, prvi cilj Liga šampiona!
Vesti online 05.06.2017
Novi trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da se vratio u najveći klub u Srbiji i da u skladu sa time mora da igra ofanzivan fudbal i juri oba domaća trofeja, a prvi cilj pred sebe postavio je plasman u Ligu šampiona. Đukić je potpisao… »
Đukić "sa aerodroma" na promociju
Sportske.net 05.06.2017
Fudbalski klub Partizan uskoro će predstaviti novog šefa struke koji je danas doputovao u srpsku prestonicu. Posle deset godina fudbalski klub Partizan i Miroslav Đukić otvaraju novo poglavlje zajedničke saradnje. Bivši reprezentativac Jugoslavije… »
Foto: Đukić stigao u Beograd
Večernje novosti 05.06.2017
Novi trener Partizana je došao u srpsku prestonicu i uskoro će biti predstavljen kao novi trener crno-belih. Samo još zvanična promocija deli Miroslava Đukića od klupe Partizana. Novi šef stručnog štaba crno-belih je danas stigao u Beograd, a na… »
'Faktor Đukić' - Hoće li Rukavina sada razmotriti povratak u Humsku?
Sportske.net 05.06.2017
Veliki broj navijača Partizana oduševljen je činjenicom da se na klupu vraća Miroslav Đukić, a postavlja se pitanje da li novi strateg crno-belih sa sobom može da "povuče" i Antonija Rukavinu. Fudbalski klub Partizan neočekivano je ostao trenera… »
Može li ON da zameni Leonarda?
Sportske.net 05.06.2017
Ukoliko Brazilac tokom leta napusti Humsku crno-beli bi mogli da angažuju davnašnju želju Ivice Ilieva. Brojke govore da potencijalni Leonardov naslednik može da da isti doprinos kao Brazilac. Angažovanjem Miroslava Đukića za novog šefa stručnog… »
Više nema dileme - Zvezda zakazala promociju novog trenera!
Sportske.net 05.06.2017
Fudbalski klub Crvena zvezda završio je potragu za novim šefom stručkog štaba i zakazao njegovu promociju za ponedeljak od 13 časova. Čelnici beogradskih "večitih" imali su pune ruke posla tokom prethodne nedelje, a posebno tokom vikenda za nama… »
Daleko sam od Humske
Vesti online 05.06.2017
Omiljen saigrač napadačima, fudbaler od čijih centaršuteva žive golgeteri. Antonio Rukavina (33) je svojevremeno u Železniku predstavio osnove u igri fudbalera koji dejstvuje sa bočnih pozicija: brzina i hirurški precizna asistencija. Partizan je… »
Partizan kreće u napad na Ligu šampiona!
Večernje novosti 04.06.2017
Miroslav Đukić će u ponedeljak u 15 časova biti zvanično promovisan u novog trenera šampiona. Iliev: Zadovoljni smo što ovakav stručnjak stiže ponovo kod nas. USPELI su 2003. godine sa Lotarom Mateusom posle drame u Njukaslu. Uspeli su i 2010… »
Vesti dana »
Studenti napadnuti ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 2 povezane
Dinastija Tramp se vraća na čelo Amerike! Od dece i unuka do zeta i snajke, evo kakve bi uloge da imaju (foto)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Novopazarski SNS uklonio fotografiju sa srednjim prstom sa svog Fejsbuk profila
Danas pre 5 satijoš 1 povezana