Povezane vesti

Milojević na klupi, Mrkela u fotelji

Milojević na klupi, Mrkela u fotelji

Dnevnik 05.06.2017
Rukovodstvo Crvene zvezde na funkciju sportskog direktora postavilo je Mitra Mrkelu (trogodišnji ugovor), dok je novi trener Vladan Milojević (47) sa ugovorom na godinu dana. - Ne treba predstavljati Mitra Mrkelu, novog sportskog direktora i trenera… »
Milojević ostvario san, Mrkela se zahvalio Karadžiću i Kokezi

Milojević ostvario san, Mrkela se zahvalio Karadžiću i Kokezi

Politika 05.06.2017
Vladan Milojević, novi trener Crvene zvezde, potpisao je jednogodišnji ugovor dok se Mitar Mrkela kao sportski direktor „crveno –belih” obavezao na trogodišnju saradnju. Nakon sezone koja je završena bez ijednog osvojenog trofeja u Crvenoj… »
Zvezdaši će želeti ovo da vide: Oni kreiraju Zvezdinu budućnost (video)

Zvezdaši će želeti ovo da vide: Oni kreiraju Zvezdinu budućnost (video)

Hot sport 05.06.2017
Crvena zvezda je dobila novi tandem u stručnom štabu. Naredne sezone na klupi će sedeti Vladan Milojević, dok će se sportskim pitanjima sa pozicije sportskog direktora baviti legendarni Mitar Mrkela. Opravo njih dvojica su nove „zvezde“ emisije… »
Milojević, Mrkela i Zvezdina deca

Milojević, Mrkela i Zvezdina deca

Mondo 05.06.2017
Crveno-beli promovisali novog šefa struke i sportskog direktora. "Svaki igrač će imati šansu da me ubedi da je on taj koji treba da nosi dres Crvene zvezde", rekao je Vladan Milojević. Novi početak! Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Vladan Milojević… »
Milojević: Bez velikih obećanja, svestan sam gde sam došao

Milojević: Bez velikih obećanja, svestan sam gde sam došao

Beta 05.06.2017
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da nije mogao da odbije poziv tog kluba i da ne želi da daje velika obećanja, ali da će učiniti sve što je do njega da se ostvare ciljevi. "Sve se dogadjalo veoma brzo. Poziv Zvezde… »
Milojević: Svestan sam situacije, od mene nećete čuti velika obećanja! (video)

Milojević: Svestan sam situacije, od mene nećete čuti velika obećanja! (video)

Sportski žurnal 05.06.2017
Na stadionu Rajko Mitić promovisan je novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević. - Ne bih puno sebe da hvalim, moji počeci i koraci su bili u Crvenoj zvezdi, i jako sam ponosan na titulu u Omladinskoj školi. Jako se brzo sve dogodilo, nisam mogao da… »
Foto: Počela nova epoha u Crvenoj zvezdi

Foto: Počela nova epoha u Crvenoj zvezdi

Mozzart sport 05.06.2017
Promocija na Marakani. Crvena zvezda ulazi u novu sezonu sa novim sportskim direktorom i novim trenerom! Vladan Milojević je zvanično potvrđen kao novi šef stručnog štaba, a Mitar Mrkela kao novi sportski direktor. U društvu generalnog direktora… »
Predstavljanje na marakani: Terzić najavio dva cilja, Milojević je ‘svestan gde je došao’ (foto)

Predstavljanje na marakani: Terzić najavio dva cilja, Milojević je ‘svestan gde je došao’ (foto)

Hot sport 05.06.2017
Na stadionu ‘Rajko Mitić’ danas su predstavljeni novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević i sportski direktor Mitar Mrkela. Kao i obično, konferenciju pred velikim brojem novinara na najvećem srpskom stadionu otvorio je generalni… »
Vladan Milojević novi trener Crvene zvezde

Vladan Milojević novi trener Crvene zvezde

Radio 021 05.06.2017
Bivši trener Čukaričkog, Omonije i Panioniosa Vladan Milojević novi je trener Crvene zvezde. Promocija Milojevića za šefa stručnog štaba crveno-belih zakazana je za ponedeljak u 13 časova. Prethodnih dana se spekulisalo o nekoliko imena, među… »
Zvezda obnovila interesovanje za 'zlatnog Orlića'

Zvezda obnovila interesovanje za 'zlatnog Orlića'

Sportske.net 05.06.2017
Bivši štoper novosadske Vojvodine i član omladinske reprezentacije Srbije koja se na Novom Zelandu okitila titulom prvaka sveta ponovo je na radaru Crvene zvezde. Vicešampion Srbije kreće u novu sezonu sa novim šefom stručnog štaba koji će u… »
Milojević preuzima Zvezdu

Milojević preuzima Zvezdu

Večernje novosti 05.06.2017
Crveno-beli za danas najavili promociju novog šefa stručnog štaba i sportskog direktora. Dve promocije u redovima Crvene zvezde u jednom danu. Sa stadiona “Rajko Mitić” je stiglo obaveštenje da će danas predstaviti novog šefa stručnog štaba i… »
Dogovoreno: Milojević na klupi Zvezde!

Dogovoreno: Milojević na klupi Zvezde!

Mondo 05.06.2017
Promocija novog šefa stručnog štaba i sportskog direktora crveno-belih zakazana je za ponedeljak u 13 časova. Dve promocije u jednom danu! Na ranije najavljeno predstavljanje Miroslava Đukića kao novog trenera Partizana, Crvena zvezda je… »

Vesti dana »