Povezane vesti
"Nike" se osramotio novom reklamom Kristijana Ronalda
Vesti online 06.06.2017
Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo, iza sebe ima još jedan nezaboravan vikend. Sjajni Portugalac je postigao dva gola u pobjedi nad Juventusom 4:1 u finalu Lige šampiona, a sezonu je završio i kao najbolji strelac takmičenja. Njegov… »
Ronaldo iznenadio sve novim imidžom: Ispunio sam obećanje
Press 06.06.2017
Ranije sam rekao da ću se tako ošišati ako osvojimo ponovo evropsku titulu, a ja budem strelac u finalu - poručio je Portugalac. foto: novosti.rs JUNAK finala Lige šampiona između Juventusa i Reala (4:1), Kristijano Ronaldo, odmah posle proslave titule… »
Ronaldinjo: Kristijano je najbolji, Srbija da se ponosi Đokovićem i Petkovićem
Sportski žurnal 06.06.2017
Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao Ronaldinjo, slavu je dostigao u dresu Barselone, ali to mu nije smetalo da ovog vikenda skine kapu „večitom rivalu“, Realu. Brazilac je oduševljen kvalitetom fudbala… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO „Srbija se umiriti ne može“: Krenula protesna šetnja u Valjevu, na čelu kolone Bjela, Milan Marić i Nela Mihajlović
Nova pre 15 minutajoš 21 povezana

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 30 minutajoš 100 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane