Povezane vesti

Đurđević: Start sa Portugalijom je veoma bitan

Večernje novosti 07.06.2017
Grupa nije laka, ali je prva utakmica najvažnija, jer bismo pobedom napravili veliki korak ka polufinalu - poručio je Uroš. ŽREB za Prvenstvo Evrope mladih reprezentacija smestio je selekciju Srbije u "grupu smrti". Nenad Lalatović je poveo u sredu… »

"Orlići" otputovali na EP: Portugal je ključan

B92 07.06.2017
Mlada reprezentacija Srbine otputovala je na Evropsko prvenstvo koje će se održati u Poljskoj 16-30. juna. Ekipa Nenada Lalatovića igraće u Grupi sa Portugalom (17. jun), Španijom i Makedonijom. "Posle pet-šest dana rada u Beogradu, nastavljamo sa… »

Đurđević: "Pobeda protiv Portugala veliki korak ka polufinalu EP"

Sportske.net 07.06.2017
Napadač mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Đurđević rekao je danas da spremno dočekuje Evropsko prvenstvo u Poljskoj i da bi njegova ekipa pobedom protiv Portugala u prvom kolu napravila veliki korak ka polufinalu. "Priključio sam se ekipi… »

„Orlići“ otputovali na EP u Poljskoj

Dnevnik 07.06.2017
Mlada reprezentacija Srbije otputovala je u Poljsku gde se od 16. do 30. juna održava Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Nenada Lalatovića nalaze se u veoma jakoj grupi zajedno sa Portugalom, Španijom i BJR Makedonijom, a prvi meč igraju 17… »

"Orlići" odleteli u Poljsku u pohod na evropsku titulu

Vesti online 07.06.2017
Reprezentacija Srbije do 21 godine u fudbalu, poletela je sa aerodroma "Nikola Tesla" ka Poljskoj gde će od 16. do 30 juna voditi bitku za titulu prvaka Evrope. U opuštenoj i pozitivnoj atmosferi, Orlići su odleteli put Poljske, a iz svake izjave… »

Orlići krenuli ka evropskom vrhu

Mozzart sport 07.06.2017
Mlada reprezentacija Srbije otputovala na Prvenstvo Evrope u Poljskoj. Mlada reprezentacija Srbije otputovala je u Poljsku gde se od 16. do 30. juna održava Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Nenada Lalatovića nalaze se u veoma jakoj grupi zajedno… »

"Orlići" pošli na prvenstvo Evrope: Lalatovićevi igrači jednoglasni: Meč sa Portugalijom najbitniji u "grupi smrti"

Blic sport 07.06.2017
Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Đurđević i njegov zamenik Nemanja Maksimović poručili su da je prvi duel na šampionatu Evrope protiv Portugalije najvažniji i da će učiniti sve da pobedom "otvore vrata" polufinala. Foto: FSS /… »

"Orlići" nasmejani poleteli ka Poljskoj

Mondo 07.06.2017
Mlada reprezentacija Srbije (igrači do 21 godine) otputovala je na Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Uroš Đurđević napunio baterije. Šta i koliko može ekipa koju predvodi Nenad Lalatović? Nadamo se da će nas Mlada fudbalska reprezentacija, u kojoj… »

"Orlići", neka je sa srećom!

Sportske.net 07.06.2017
'Čelična ptica' je poletela sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", a evo sa kakvim očekivanjima mlada reprezentacija odlazi put Poljske. Mlada reprezentacija Srbije otputovala je za Poljsku gde će u narednih nedelju dana obaviti poslednje pripreme… »

‘Orlići’ otputovali u Poljsku: Igramo protiv tri izuzetno jaka rivala (foto)

Hot sport 07.06.2017
Mlada reprezentacija Srbije otputovala je u Poljsku gde se od 16. do 30. juna održava Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Nenada Lalatovića nalaze se u veoma jakoj grupi zajedno sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom. FOTO: FSS – Posle… »

Đurđević: Pobeda protiv Portugala veliki korak ka polufinalu EP

Beta 07.06.2017
Napadač mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Djurdjević rekao je danas da spremno dočekuje Evropsko prvenstvo u Poljskoj i da bi njegova ekipa pobedom protiv Portugala u prvom kolu napravila veliki korak ka polufinalu. "Priključio sam se ekipi… »

Đurđević i Maksimović: Portugalija najbitnija utakmica

Vesti online 07.06.2017
Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Đurđević i njegov zamenik Nemanja Maksimović poručili su danas da je prvi duel na šampionatu Evrope protiv Portugalije najvažniji i da će učiniti sve da pobedom "otvore vrata" polufinala. Srbija… »

Đurđević i Maksimović: Portugalija najbitnija utakmica

Sportski žurnal 07.06.2017
Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije, Uroš Đurđević, i njegov zamenik, Nemanja Maksimović, poručili su da je prvi duel na šampionatu Evrope protiv Portugalije najvažniji i da će učiniti sve da pobedom „otvore vrata” polufinala… »

Lalatović: Prvi cilj je da prođemo grupu

Politika 07.06.2017
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas odlazi u Poljsku na Prvenstvo Evrope (od 16. do 30. juna). – U sastavse iz A selekcije vratio Saša Lukić, ekipi priključen i golman Bazela Đorđe Nikolić. Iz sastava za koji se selektor Nenad Lalatović… »

Uoči evropskog prvenstva: Muslin posetio "orliće": Oni su generacija pobednika

Blic sport 06.06.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin posetio je mladu selekciju uoči njenog odlaska na Evropsko prvenstvo u Poljsku i tom prilikom je poručio da je siguran da će "orlići", predvođeni strategom Nenadom Lalatovićem, učiniti sve… »

Vesti dana »