Повезане вести

Младеновић: Одлука жирија Стеријиног позорја дубоко вучићевска одлука

Младеновић: Одлука жирија Стеријиног позорја дубоко вучићевска одлука

Бета 08.06.2017
Редитељ Кокан Младеновић изјавио је данас да је одлука жирија Стеријиног позорја да не додели награду ниједној од такмичарских представа "дубоко вучићевска одлука" која показује колективну психозу тоталитаризма. "Ова одлука… »
Кокан Младеновић за Недељник: Ако је требало мене елиминисати, зашто је кажњен читав један фестивал?

Кокан Младеновић за Недељник: Ако је требало мене елиминисати, зашто је кажњен читав један фестивал?

Недељник 08.06.2017
"Али се тој институцији не може судити огњем сујете и мачем политике, на начин на који је то урадио овогодишњи жири. Уверен сам да је и на овогодишњем Позорју било довољно квалитета да се награде доделе у свим категоријама"… »
Младеновић: Жири поступио као "колективни Вучић"

Младеновић: Жири поступио као "колективни Вучић"

Нови магазин 08.06.2017
Редитељ Кокан Младеновић рекао је да је одлука жирија Стеријиног позорја да не додели награду ниједној од приказаних такмичарских представа, "дубоко Вучићевска одлука" која показује колективну психозу тоталитаризма. "Ова одлука… »
Младеновић: Жири Стеријиног позорја као "колективни Вучић"

Младеновић: Жири Стеријиног позорја као "колективни Вучић"

Н1 Инфо 08.06.2017
Редитељ Кокан Младеновић рекао је да је одлука жирија Стеријиног позорја да не додели награду ниједној од приказаних такмичарских представа "дубоко Вучићевска одлука" која показује колективну психозу тоталитаризма. "Ова одлука… »
Кокан Младеновић: Сујета, неморал и политички налози

Кокан Младеновић: Сујета, неморал и политички налози

Блиц 07.06.2017
Треба вам много нагомилане сујете и неморала да сопственом еснафу урадите тако нешто, каже редитељ који је у незваничним круговима важио за главног фаворита, али и за главни разлог одлуке жирија да не додели награде. Редитељ… »

Вести дана »