Povezane vesti
I danas veselo i šareno na Zmajevim dečjim igrama
Dnevnik 08.06.2017
NOVI SAD: Na više lokacija u gradu i danas se više od dve hiljade mališana, mladih umetnika iz raznih gradova i sela okupilo da uveliča sećanje na čika Jovu. Zmajev štap poneo je književnik Dejan Aleksić, a ovogodišnji laureati su Mirjana Stefanović… »
Sutra na Zmajevim dečjim igarama
Dnevnik 08.06.2017
NOVI SAD: Treći dan Zmajevih dečjih igara počinje u 9.30 crtežima mališana „Galerija na asfaltu” na Trgu slobode, a u isto vreme u Zmaj Jovinoj ulici održaće se program „I stomatolog je moj lekar”, kao i šetnja „Kroz ulicu lipa”. Na Trgu slobode u 10… »
FOTO: Prvi dan Zmajevih dečijih igara
Moj Novi Sad 08.06.2017
Današnji program 60. Zmajevih dečjih igara otvorile su pozorišne predstave dece i mladih iz Beograda, Pećinaca i Novog Sada. U finalu drugog festivalskog dana od 20 časova na maloj sceni u Zmaj Jovinoj ulici možete pogledati predstavu Kreativnog studija… »
Vesti dana »

Rusija i Kina se udružuju protiv Zapada; Putin stigao kod Si Đinpinga VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 16 povezanih

Promenljivo oblačno i svežije vreme: Mestimično mogući pljuskovi i grmljavina
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

„Da je bar invalid ostao da ga gledam" Reči majke mladića kojeg je raznela mina dok je vraćao koze teraju suze na oči
Alo pre 13 minutajoš 12 povezanih

"Sastanak Putina i Zelenskog? Ne znam" Tramp uporedio predsednike Rusije i Ukrajine sa decom: "Mrze se i počinju da se koškaju"
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih