Повезане вести

ФМП иде у финале, Партизан на ремонт!

ФМП иде у финале, Партизан на ремонт!

Мондо 09.06.2017
"Пантери" и у реваншу надиграли црно-беле, па ће се од понедељка борити са Црвеном звездом за титулу првака Србије. Свакој серији, доброј или лошој, једном дође крај. Кошаркаши Партизана тако су у петак прекинули низ свог клуба… »
Радоњић: Јовић и Волтерс су доживели повреде скочног зглоба

Радоњић: Јовић и Волтерс су доживели повреде скочног зглоба

Вечерње новости 09.06.2017
Задесили су нас нови проблеми, па ћемо видети како ће се све одвијати - каже тренер Звезде. Одрадили смо посао онако како смо хтели - поручио је Немања. Ни у другом мечу није Црвена звезда бриљирала, али је успела да оствари… »
Звезда у шестом узастопном финалу за 18. титулу

Звезда у шестом узастопном финалу за 18. титулу

Пресс 09.06.2017
Црвена звезда пласирала се у шесто узастопно финале Суперлиге Србије, где ће играти са 18. титулу у клупској историји. Фото:б92.нет Двоструки узастопни шампион државе славио је против Мега Лекса и у Сремској Митровици, па је са… »
Радоњић: Нови проблеми и стари циљ – титула

Радоњић: Нови проблеми и стари циљ – титула

Пресс 09.06.2017
Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је, после пласмана у ново финале Суперлиге Србије, да је задовољан и да је циљ јасан. Фото:Б92.нет "Могу да будем задовољан победом и пласманом у финале, а остаје нам да сачекамо… »
Партизан - само да се не понови 1998!

Партизан - само да се не понови 1998!

Моззарт спорт 09.06.2017
Црно-бели немају куда, морају да победе вечерас у Железнику како би изборили мајсторицу полуфинала плеј-офа. Кошаркаши Партизана притерани су уз зид. ФМП их је шокирао у халио Пионир, победио са 96:91 и повео са 1:0 у полуфиналу… »
Милојевић: Поносан сам на момке; Новак: Било је уживање играти у Меги

Милојевић: Поносан сам на момке; Новак: Било је уживање играти у Меги

Вечерње новости 09.06.2017
Звезда је оправдала улогу фаворита, али смо ми показали да смо екипа која се никада не предаје - поручио је тренер Меге. Мушки смо одиграли полуфинале - каже Јован. Покушали су играчи Мега Лекса у знатно ослабљеном саставу да… »
После меге: Радоњић: Био сам оправдано опрезан

После меге: Радоњић: Био сам оправдано опрезан

Спортал блиц 09.06.2017
Кошаркаши Црвене звезде су први финалисти Суперлиге. Црвено-бели су савладали Мегу у Сремској Митровици (84:75) са 2:0 у серији и наставак борбе за титулу. Тренера шампиона Србије Дејана Радоњића и поред тријумфа брину повреде… »
Дејан Радоњић: Оправдано сам био опрезан

Дејан Радоњић: Оправдано сам био опрезан

Мондо 09.06.2017
"Наша жеља је да одбранимо титулу", поручио је тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић након новог избореног финала домаћег шампионата. Чак 22. пут заредом кошаркаши Црвене звезде забележили су победу над Мега Лексом, а два… »
Радоњић говорио о повредама Волтерса и Јовића

Радоњић говорио о повредама Волтерса и Јовића

Вести онлине 09.06.2017
Серију победа против Мега Лекса кошаркаши Црвене звезде наставили су и у овогодишњем плеј-офу Кошаркашке лиге Србије па су после две утакмице обезбедили улазак у финале у ком ће се састати са бољим из двобоја Партизана и ФМП-а… »
Црвена звезда први финалиста Суперлиге Србије

Црвена звезда први финалиста Суперлиге Србије

Данас 09.06.2017
Кошаркаши Црвене звезде победили су Мега Лекс са 84:75 и тако другом узастопном победом у серији изборили финале Суперлиге Србије. Изабраници Дејана Радоњића били су током већег дела сусрета бољи ривали, а њихови противници… »
Звезда у финалу Суперлиге, Јовић поново повређен

Звезда у финалу Суперлиге, Јовић поново повређен

Вечерње новости 08.06.2017
У другој утакмици полуфинала тим Дејана Радоњића савладао је у гостима Мега Лекс са 84:75 и са 2:0 у серији отишао у борбу за титулу. Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа Суперлиге Србије, пошто су у другој… »
Јокић испратио Звезду у финале, Мега показала зубе, главобоља због Јовића

Јокић испратио Звезду у финале, Мега показала зубе, главобоља због Јовића

Спортал блиц 08.06.2017
Кошаркаши Црвене звезде први су финалисти Суперлиге Србије! Изабраници Дејана Радоњића су славили и у другом мечу полуфинала плеј-офа против екипе Мега Лекса у Сремској Митровици - 84:75. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Овај… »

Вести дана »