Povezane vesti
NE ODUSTAJU: "Parking servis" ipak gradi garažu u parku kod Muzeja Vojvodine?
Moj Novi Sad 09.06.2017
Građanska inicijativa za očuvanje zelene površine kod Muzeja Vojvodine oštro je reagovala nakon najava iz "Parking servisa" da će u parku iza Muzeja Vojvodine ipak biti izgrađena nadzemna garaža. Iako se, nakon brojnih protesta i peticije koju je… »
Park iza Muzeja Vojvodine ipak nije odbranjen!
NoviSad.com 09.06.2017
Novi Sad - Građanska inicijativa za očuvanje zelene površine kod Muzeja Vojvodine oštro je reagovala nakon najava iz "Parking servisa" da će u parku iza Muzeja Vojvodine ipak biti izgrađena nadzemna garaža. Iako se, nakon brojnih protesta i peticije koju… »
Novosadska građanska inicijativa brani park od garaže
Blic 08.06.2017
Građanska inicijativa za očuvanje zelene površine kod Muzeja Vojvodine u Novom Sadu oštro je reagovala večeras zbog najave preduzeća "Parking servis", da će na tom mestu ipak biti izgrađena nadzemna garaža. Ova inicijativa već je u više navrata… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 34 minutajoš 22 povezane

Počelo Svetsko prvenstvo u atletici - Sinančević podbacio
Sportske.net pre 44 minutajoš 18 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 33 minutajoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 59 minutajoš 9 povezanih

Vremenska prognoza za 13. septembar: Sunčano i toplo, ponegde kratkotrajna kiša
Mondo pre 4 satijoš 9 povezanih