Povezane vesti
Zalutali metak koji je ranio devojčicu ispalio POLICAJAC
NoviSad.com 11.06.2017
Novi Sad - Zalutali metak sa svadbenog veselja, koji je juče ranio devojčicu u ruku dok je sa vršnjacima bila na rođendanu u jednom dvorištu, ispalio je policajac G. K. (29), koji se ženio. foto: A. K. Njega je novosadska policija uhapsila i… »
Policajac uhapšen zbog ranjavanja devojčice na Alibegovcu
Moj Novi Sad 11.06.2017
Policijski službenik G. K. (29) iz Novog Sada uhapšen je zato što je na svadbenom veselju iz pištolja ispalio metak koji je ranio desetogodišnju devojčicu. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova navode da je G. K. osumnjičen za krivična dela… »
Novi Sad: Policajac uhapšen zbog ranjavanja devojčice na svadbi
Prva 11.06.2017
Policijski službenik G. K. (29) iz Novog Sada uhapšen je zato što je na svadbenom veselju iz pištolja ispalio metak koji je ranio desetogodišnju devojčicu. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova navode da je G. K. osumnjičen za krivična dela… »
Vesti dana »

FOTO „Prevaren sam, potrošio sam hiljadu dolara da gledam Đokovića“: Navijači pobesneli zbog odlaganja Novaka
Nova pre 53 minutajoš 27 povezanih

Protesti ispred opština Čukarica i Rakovica, novosadski studenti najavili šetnju do Tužilaštva i BIA
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih

Prvi stepen pripravnosti: Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Nikola, kako ovo? Amerika bruji o nestvarnom potezu Jokića (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih