Povezane vesti

Projekat "Učim+znam=vredim" i ove godine

Projekat "Učim+znam=vredim" i ove godine

RTV 13.06.2017
NOVI SAD - Pokrajinska vlada nastaviće i ove godine da podržava projekat "Učim+Znam=Vredim", koji medijski promoviše najbolje osnovnoškolce i srednjoškolce u svojim lokalnim sredinama, istaknuto je na sastanku potpredsednika Pokrajinske vlade… »
Podrška Pokrajinske vlade promociji najuspešnijih školaraca u Vojvodini

Podrška Pokrajinske vlade promociji najuspešnijih školaraca u Vojvodini

Dnevnik 13.06.2017
NOVI SAD: Pokrajinska vlada nastaviće i ove godine da podržava projekat "Učim+Znam=Vredim", koji medijski promoviše najbolje đake osnovnih I srednjih škola u svojim lokalnim sredinama, rekao je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević… »
UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji đaci na bilbordima u Novom Sadu, Žablju, Bačkom Petrovcu, Beočinu...

UČE, ZNAJU, VREDE: Najbolji đaci na bilbordima u Novom Sadu, Žablju, Bačkom Petrovcu, Beočinu...

Moj Novi Sad 13.06.2017
Pokrajinska vlada nastaviće i ove godine da podržava projekat "Učim+Znam=Vredim", koji medijski promoviše najbolje osnovce i srednjoškolce u svojim lokalnim sredinama – istaknuto je na sastanku potpredsednika Pokrajinske vlade Đorđa Milićevića… »
Najuspešniji novosadski đaci i ove godine na bilbordima u gradu

Blic 13.06.2017
Najuspešniji novosadski osnovci i srednjoškolci i ove godine će krasiti bilborde na ulicama grada. Pokrajinska vlada nastaviće i ove godine da podržava projekat „Učim+Znam=Vredim“, koji medijski promoviše najbolje osnovnoškolace i… »

Radio 021 13.06.2017
Najuspešniji novosadski osnovci i srednjoškolci i ove godine će krasiti bilborde na ulicama grada. Projekat "Učim + Znam = Vredim", pokrenut 2015. godine od strane Udruženja za promociju društvene odgovornosti, do sada je na bilbordima promovisao… »

Vesti dana »