Povezane vesti
STRAVIČNA NESREĆA DAMIRA IZ PRIJEPOLJA – Čujem da nešto KRCKA, osjetim da mi trne stopalo, a onda vidim da ga NEMAM
Sandžak press 14.06.2017
Prijepolje – Imam osjećaj da mi trnu stopala i bride prsti, kao da je sve isto kao i prije neki dan. A onda se dozovem, podignem jorgan i vidim – nemam cijelu lijevu potkoljenicu. Prijepoljac Damir Kajević (34), radnik GP „Rad“, kome je u petak… »
Osetim da mi bride prsti, a onda podignem jorgan i vidim da ih nemam: Jeziva ispovest radnika kome je mešalica otkinula nogu
Telegraf 14.06.2017
– Kako je moglo biti, dobro je. Lekari su mi rekli da ću uz odgovajuću protezu, ponovo hodati – počeo je da priča Damir o jezivoj nesreći. Prijepoljac Damir Kajević (34) , radnik GP rad, kome je u petak mešalica na gradilištu u naselju Ivanje… »
Vesti dana »

(BLOG) Protest kod „Londona“, od tri studenta puštena u Nišu jedan ponovo priveden – Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu
N1 Info pre 22 minutajoš 56 povezanih

Ukajinske vlasti: Cela porodica stradala u udaru ruskih dronova na Zaporožje
N1 Info pre 8 satijoš 17 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 5 satijoš 16 povezanih

Postupci protiv 11 osoba „zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu“
Vreme pre 50 minutajoš 18 povezanih

U Novom Sadu u nedelju Dan žalosti zbog smrti mladića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 15 povezanih