Povezane vesti

Spremni za uzlet: "Orlići": Srbija se nikog ne plaši, neka Portugalci misle o nama

Blic sport 15.06.2017
Mladi fudbalski reprezentativci Srbije spremni dočekuju start Evropskog prvenstva u Poljskoj i ističu da se nikog ne plaše. Foto: FSS / Promo "Orlići" su u sredu uveče došli u svoju bazu, hotel Holidej In u Bidgošću, u kome će boraviti narednih… »

"Orlići" jednoglasno: Neka Portugalci misle o nama

Vesti online 15.06.2017
Poljska je u znaku Evropskog prvenstva za mlade, a Bidgošć grad u kome će reprezentacija Srbije da odigra sve tri utakmice na putu do završnice šampionata. Orlići su sinoć došli u svoju bazu, hotel Holidej In, u kome će boraviti narednih desetak… »

Orlići: Ova Srbija se nikog ne plaši

Sportski žurnal 15.06.2017
Milan Gajić, Nemanja Antonov i Aleksandar Čavrić govorili o premijernom meču sa Portugalijom, energiji novog selektora, šansama da se bude prvi u grupi... Poljska je u znaku Evropskog prvenstva za mlade, a Bidgošć grad u kome će reprezentacija… »

‘Orlići’ pucaju od samopouzdanja: Ova Srbija se nikoga ne plaši, neka Portugal misli o nama (foto)

Hot sport 15.06.2017
Milan Gajić, Nemanja Antonov i Aleksandar Čavrić o premijernom meču sa Portugalom, energiji novog selektora, šansama da se bude prvi u grupi. Poljska je u znaku Evropskog prvenstva za mlade, a Bidgošć grad u kome će reprezentacija Srbije da odigra… »

‘Orlići’ stigli u poljsku: Lalatović se zahvalio na dirljivom dočeku, pozvao čelnike FSS

Hot sport 15.06.2017
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije došla je u Bidgošć gde će boraviti sve do 23. juna i poslednjeg meča koji igra u Grupi B sa Španijom, a dočekom su bili oduševljeni. Sva tri duela, odnosno utakmice protiv Portugalije, Makedonije i Španije… »

Lalatović: Izuzetna atmosfera u reprezentaciji

Dnevnik 15.06.2017
U subotu mlada U-21 fudbalska reprezentacija Srbije startuje na Evropskom šampionatu u Poljskoj u utakmici sa Portugalijom. Dečaci koji su za samo dve godine, od Mundijala na Novom Zelandu kada su osvojili titulu svetskih prvaka, stasali u momčine… »

"Mi smo Srbija, uvek idemo na pobedu"

Vesti online 15.06.2017
Posle dve nedelje rada i sedam dana boravka u Poljskoj, mlada reprezentacija Srbije dolazi u Bidgošć gde će od 17. do 23. juna da odigra tri utakmice u okviru Grupe B Prvenstva Evrope. Prvi rival selekciji koju vodi Nenad Lalatović biće Portugal… »

Puna “Marakana” protiv Velsa - najveća pobeda od Francuske i puta za Afriku

Blic sport 14.06.2017
Najbolja reprezentacija Srbije ostvarila je remi u važnom meču kvalifikacija sa Velsom i zadržala najbolje šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo, a slika koja je otišla u svet 11. juna i krcate tribine našeg najvećeg stadiona, možda su i… »

Lalatović pozvao Kokezu, Bunjevčevića i stručni štab „a“ tima da dođu u Bidgošć

Večernje novosti 14.06.2017
Pozvao bih ljude iz našeg Saveza, pre svega predsednika Slavišu Kokezu i tehničkog direktora Gorana Bunjevčevića, naravno i ceo stručni štab na čelu sa Slavoljubom Muslinom, da dođu u Bidgošć, kaže Lalatović. Mlada reprezentacija Srbija… »

Lalatović pozvao čelnike FSS da dođu u Poljsku i pruže podršku “orlićima”

Blic sport 14.06.2017
Mlada reprezentacija Srbije došla je u Bidgošć gde će boraviti sve do 23. juna i poslednjeg meča koji igramo u Grupi B sa Španijom. Sva tri duela (Portugal, BJR Makedonija, Španija) Srbija će igrati u ovom poljskom gradu na stadionu kapaciteta… »

Vesti dana »