Повезане вести
Мали: Радујем се извештају о Савамали, а ако ме у њему не буде било, очекујем извињење
РТС 15.06.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали каже да достављање извештаја полиције о случају Савамала Тужилаштву види као корак напред и додаје да, ако њега у том извештају не буде било, очекује да му се неко од новинара извини… »
Мали: Радујем се извештају полиције о рушењу у Савамали
Нова економија 15.06.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да је корак напред то што се Министарство унуташњих послова Србије огласило поводом случаја Савамала, у Демократској странци сматрају да ће процес трајати годинама, док… »
Мали: Радујем се извештају о Савамали
Данас 15.06.2017
Радујем се извештају, и када буде доступан јавности, кад се буде видело шта се и како тамо десило, надам се, ако мене нема тамо, да ће ми се неко од вас извинити због свега што сам прошао протеклих годину дана, рекао је… »
Мали: Корак напред што се огласио МУП поводом Савамале
Бета 15.06.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да је корак напред то што се Министарство унуташњих послова Србије огласило поводом случаја Савамала, у Демократској странци сматрају да ће процес трајати годинама, док… »
Мали: Надам се извињењу ако не будем у извештају МУП-а о Херцеговачкој
Инсајдер 15.06.2017
Поводом извештаја МУП-а о рушењу у Херцеговачкој који је прослеђен тужилаштву градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да се „радује извештају али да не зна да ли се његово име спомиње у овом извештају“. „Када буде… »
"Нећу вечно бити градоначелник": Синиша Мали о евентуалној оставци и истрази: Радујем се извештају о Савамали
Блиц 15.06.2017
Радујем се извештају, и када буде доступан јавности, кад се буде видело шта се и како тамо десило, надам се, ако мене нема тамо, да ће ми се неко од вас извинити због свега што сам прошао протеклих годину дана, рекао је… »
Мали данас подноси оставку?
Данас 15.06.2017
Иако је изјавио да његова оставка неће бити тема данашње седнице Скупштине града Београда, извори Данаса ипак тврде да ће Синиша Мали данас поднети оставку на место градоначелника Београда. Наши извори додају да би Мали могао… »
Синиша Мали: Радујем се извештају о Савамали
Н1 Инфо 15.06.2017
Вести дана »

Све спремно за почетак војне параде "Снага јединства 2025": Које све улице ће бити затворене
Еуроневс пре 41 минутајош 17 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Дњепар под руским ударом; НАТО борбени авиони подигнути у Пољској
Еуроневс пре 16 минутајош 17 повезаних

Михољско лето у пуном сјају: Сунчан и топао 20. септембар у Србији
Глас југа пре 51 минутајош 14 повезаних

„Хтели сте да присвојите војску, ми ћемо је вратити народу“: Студенти организују скуп сат времена пре војне параде
Данас пре 21 минутајош 7 повезаних