Povezane vesti
Iz kopački u odelo: Igor Matić završio karijeru u Čukaričkom
Hot sport 16.06.2017
Dugogodišnji kapiten Čukaričkog Igor Matić (36) neće više nastupati kao fudbaler u našem klubu, a dogovor o tome postigao je sa predsednikom kluba Draganom Obradovićem. – Nije iznenađenje za mene takva odluka. Razgovarao sam sa predsednikom… »
Igor Matić završio karijeru?
Mondo 16.06.2017
Dugogodišnji kapiten Čukaričkog Igor Matić posle pet godina završio igranje u tom klubu. Možda i završi fudbalsku karijeru u 36. godini, a možda ostane u Čukaričkom na nekoj funkciji. Posle gotovo dve decenije profesionalne fudbalske karijere… »
Igor Matić završio igračku karijeru
Beta 16.06.2017
Dugogodišnji kapiten fudbalera Čukaričkog Igor Matić završio je igračku karijeru, a narednih dana biće poznato da li će dobiti neki drugi angažman u klubu sa Banovog brda. "Nije iznenadjenje za mene takva odluka. Razgovarao sam sa… »
Igor Matić završio misiju u Čukaričkom, kraj karijere blizu
Večernje novosti 16.06.2017
Konačna odluka o nekom mom daljem angažmanu u Čukaričkom biće doneta u narednih pet-šest dana - kaže iskusni vezista. Jedan od najiskusnijih fudbalera u srpskoj Superligi Igor Matić najverovatnije je završio sa profesionalnim igranjem najvažnije… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 33 minutajoš 81 povezana
Jerinić: Nijedan uslov studenata za okončanje blokada fakulteta nije ispunjen
Danas pre 51 minutajoš 46 povezanih
Počelo objavljivanje dokumenata: Nalaze se na sajtu Vlade Srbije, odnose se na Železničku stanicu Novi Sad
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Posle nepuna četiri sata, završena blokada zgrade Policijske uprave Novi Sad
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih