Повезане вести

Грабар Китаровић: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника

Грабар Китаровић: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника

РТВ 17.06.2017
РИЈЕКА - Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на месту председника Србије "напокон има правог саговорника, те поновила да је време да Хрватска и Србија пронађу заједничке интересе за… »
Китаровић о Вучићу: Коначно имам саговорника у Србији

Китаровић о Вучићу: Коначно имам саговорника у Србији

Данас 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да после избора Александра Вучића за председника Србије коначно има правог саговорника. Сада смо председник Вучић и ја колеге и напокон имам правог саговорника за искрене… »
Председница Хрватске: Напокон у Вучићу имам правог саговорника за искрене разговоре

Председница Хрватске: Напокон у Вучићу имам правог саговорника за искрене разговоре

Радио 021 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић каже да у председнику Србије Александру Вучићу "напокон има правог саговорника за искрене и отворене разговоре". "Сада смо председник Вучић и ја колеге и напокон имам правог… »
Хрватска председница: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника

Хрватска председница: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника

Вечерње новости 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на месту председника Србије "напокон има правог саговорника. Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на… »
Китаровић: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника!

Китаровић: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника!

Вести онлине 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на месту председника Србије "напокон има правог саговорника", те поновила да је време да Хрватска и Србија пронађу заједничке интересе за сарадњу… »
Колинда отворила душу: "Напокон у Вучићу и у Србији имам правог саговорника

Колинда отворила душу: "Напокон у Вучићу и у Србији имам правог саговорника

Блиц 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на месту председника Србије "напокон има правог саговорника, те поновила да је време да Хрватска и Србија пронађу заједничке интересе за сарадњу… »
Грабар-Китаровић: У Вучићу напокон имам правог саговорника

Инсајдер 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у председнику Србије Александру Вучићу "напокон" има правог саговорника за искрене и отворене разговоре. "Сада смо председник Вучић и ја колеге и напокон имам правог… »

ОК радио 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у председнику Србије Александру Вучићу "напокон" има правог саговорника за искрене и отворене разговоре. "Сада смо председник Вучић и ја колеге и напокон имам правог… »
Председница Хрватске: У Вучићу видим правог саговорника

Председница Хрватске: У Вучићу видим правог саговорника

БК ТВ 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на месту председника Србије "напокон има правог саговорника, те поновила да је време да Хрватска и Србија пронађу заједничке интересе за сарадњу… »
Колинда: У Вучићу напокон имам правог саговорника

Колинда: У Вучићу напокон имам правог саговорника

Мондо 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у председнику Србије Александру Вучићу "напокон" има правог саговорника за искрене и отворене разговоре. Фото: Тањуг/Тања Валич "Сада смо председник Вучић и ја колеге… »
Грабар Китаровић: У Вучићу напокон имам правог саговорника

РТС 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да су председник Србије Александар Вучић и она колеге те да напокон има правог саговорника за искрене и отворене разговоре. "Поновићу и оно што сам рекла у Вуковару: Време… »

Нови магазин 17.06.2017

Н1 Инфо 17.06.2017
Председница ХР: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника

Председница ХР: Напокон у Србији, у Вучићу, имам саговорника

Студио Б 17.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да у Александру Вучићу на месту председника Србије „напокон има правог саговорника, те поновила да је време да Хрватска и Србија пронађу заједничке интересе за сарадњу… »

Вести дана »