Povezane vesti
Grabar Kitarović: Napokon u Srbiji, u Vučiću, imam sagovornika
RTV 17.06.2017
RIJEKA - Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika Srbije "napokon ima pravog sagovornika, te ponovila da je vreme da Hrvatska i Srbija pronađu zajedničke interese za saradnju. Grabar… »
Kitarović o Vučiću: Konačno imam sagovornika u Srbiji
Danas 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da posle izbora Aleksandra Vučića za predsednika Srbije konačno ima pravog sagovornika. Sada smo predsednik Vučić i ja kolege i napokon imam pravog sagovornika za iskrene i otvorene… »
Predsednica Hrvatske: Napokon u Vučiću imam pravog sagovornika za iskrene razgovore
Radio 021 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović kaže da u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "napokon ima pravog sagovornika za iskrene i otvorene razgovore". "Sada smo predsednik Vučić i ja kolege i napokon imam pravog sagovornika za iskrene i… »
Hrvatska predsednica: Napokon u Srbiji, u Vučiću, imam sagovornika
Večernje novosti 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika Srbije "napokon ima pravog sagovornika. Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika… »
Kitarović: Napokon u Srbiji, u Vučiću, imam sagovornika!
Vesti online 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika Srbije "napokon ima pravog sagovornika", te ponovila da je vreme da Hrvatska i Srbija pronađu zajedničke interese za saradnju. Grabar Kitarović se… »
Kolinda otvorila dušu: "Napokon u Vučiću i u Srbiji imam pravog sagovornika
Blic 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika Srbije "napokon ima pravog sagovornika, te ponovila da je vreme da Hrvatska i Srbija pronađu zajedničke interese za saradnju. Grabar Kitarović se u… »
Grabar-Kitarović: U Vučiću napokon imam pravog sagovornika
Insajder 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "napokon" ima pravog sagovornika za iskrene i otvorene razgovore. "Sada smo predsednik Vučić i ja kolege i napokon imam pravog sagovornika za iskrene… »
OK radio 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "napokon" ima pravog sagovornika za iskrene i otvorene razgovore. "Sada smo predsednik Vučić i ja kolege i napokon imam pravog sagovornika za iskrene… »
Grabar Kitarović: U Vučiću napokon imam pravog sagovornika
N1 Info 17.06.2017
Novi magazin 17.06.2017
Grabar Kitarović: U Vučiću napokon imam pravog sagovornika
RTS 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ona kolege te da napokon ima pravog sagovornika za iskrene i otvorene razgovore. "Ponoviću i ono što sam rekla u Vukovaru: Vreme je da Hrvatska i… »
Kolinda: U Vučiću napokon imam pravog sagovornika
Mondo 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "napokon" ima pravog sagovornika za iskrene i otvorene razgovore. Foto: Tanjug/Tanja Valič "Sada smo predsednik Vučić i ja kolege i napokon imam… »
Predsednica Hrvatske: U Vučiću vidim pravog sagovornika
BK TV 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika Srbije "napokon ima pravog sagovornika, te ponovila da je vreme da Hrvatska i Srbija pronađu zajedničke interese za saradnju. Grabar Kitarović se u… »
Predsednica HR: Napokon u Srbiji, u Vučiću, imam sagovornika
Studio B 17.06.2017
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da u Aleksandru Vučiću na mestu predsednika Srbije „napokon ima pravog sagovornika, te ponovila da je vreme da Hrvatska i Srbija pronađu zajedničke interese za saradnju. Grabar Kitarović se… »
Vesti dana »

Košarkaši Vašingtona pobedili Jutu, Vukčević ubacio osam poena
Politika pre 46 minutajoš 23 povezane

Za Sašinu porodicu 6. mart je nekada bio najradosniji dan, ali više nikada neće biti
Svet & Skandal pre 39 minutajoš 14 povezanih

Zelenskom su dani odbrojani? Trampovi ljudi pregovaraju sa ukrajinskom opozicijom, dva poznata imena su za stolom
Nova pre 17 minutajoš 11 povezanih

Prolećni dan pred nama, danas do 21 stepen: Rhmz objavio i detaljnu prognozu za vikend, evo šta nas čeka
Kurir pre 3 satajoš 12 povezanih

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
Danas pre 8 satijoš 8 povezanih