Povezane vesti
Konkurencija među bankama daje dobre rezultate
Večernje novosti 17.06.2017
Ministar Dušan Vujović, u subotu na samitu u Bečićima, o finansijskom sektoru posle najave povlačenja nekih grčkih bankara iz naše zemlje. SRBIJA je zemlja u kojoj je bankarski sistem veoma razvijen. Imamo mnogo banaka i može se očekivati da će doći do… »
Region fokusiran na rezanje deficita, javnog duga...
RTS 17.06.2017
Uravnoteženje javnih finansija, smanjenje javnog duga i jačanje fiskalne discipline ključna su pitanja koja muče ministre finansija regiona, koji su na Samitu u Bečićima razmatrali načine i izložili mere koje preduzimaju za rešavanje tih problema… »
Ministar Vujović kritikuje: Uzete, a neiskorišćene 3,5 milijarde evra
Beta 17.06.2017
Srbija ima 3,5 milijarde evra povučenih a neiskorišćenih zajmova, a putevi nisu završeni i nemamo koristi od njih, osim što je angažovana gradjevinska industrija, izjavio je danas ministar finansija Srbije Dušan Vujović. On je na regionalnom skupu… »
Vujović: Niko me još nije zvao u novu vladu
Blic 17.06.2017
Poslednjih dana spekuliše se o tome da Vujović odlazi iz Vlade Srbije. To je bio razlog da ga novinari na Samitu ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava koji se održava u Bečićima pitaju da li je to tačno. - Niko me još uvek nije zvao… »
Vujović: Ne znam da li ću i dalje biti ministar finanasija
Beta 17.06.2017
Ministar finansija Srbije Dušan Vujović izjavio je danas da ne zna da li će biti ministar i u novoj vladi, jer još nije dobio ponudu mandatarke za sastavljnje Vlade Ane Brnabić. On je novinarima na regionalnom sastanku ministara finansija, guvernera i… »
Vesti dana »
Uzbuna na aerodomu u Dubaiju, dronovi pali u blizini: Povređeni strani državljani
N1 Info pre 22 minutajoš 43 povezane
Iran nastavio napade na Bliskom istoku, Izrael napao Teheran, Bejrut, položaje Hezbolaha
Beta pre 42 minutajoš 28 povezanih
Siner jedva pobedio "brazilsko čudo": Janik "preživeo" dva taj-brejka za četvrtfinale Indijan Velsa
Nova pre 26 minutajoš 38 povezanih
Studenti najavili skupove u mestima u kojima slede lokalni izbori: "Svaka promena počinje jednim glasom"
Glas Zaječara pre 31 minutajoš 19 povezanih