Повезане вести

Конкуренција међу банкама даје добре резултате

Конкуренција међу банкама даје добре резултате

Вечерње новости 17.06.2017
Министар Душан Вујовић, у суботу на самиту у Бечићима, о финансијском сектору после најаве повлачења неких грчких банкара из наше земље. СРБИЈА је земља у којој је банкарски систем веома развијен. Имамо много банака и може се… »
Регион фокусиран на резање дефицита, јавног дуга...

Регион фокусиран на резање дефицита, јавног дуга...

РТС 17.06.2017
Уравнотежење јавних финансија, смањење јавног дуга и јачање фискалне дисциплине кључна су питања која муче министре финансија региона, који су на Самиту у Бечићима разматрали начине и изложили мере које предузимају за… »
Министар Вујовић критикује: Узете, а неискоришћене 3,5 милијарде евра

Министар Вујовић критикује: Узете, а неискоришћене 3,5 милијарде евра

Бета 17.06.2017
Србија има 3,5 милијарде евра повучених а неискоришћених зајмова, а путеви нису завршени и немамо користи од њих, осим што је ангажована градјевинска индустрија, изјавио је данас министар финансија Србије Душан Вујовић. Он је на… »
Вујовић: Нико ме још није звао у нову владу

Вујовић: Нико ме још није звао у нову владу

Блиц 17.06.2017
Последњих дана спекулише се о томе да Вујовић одлази из Владе Србије. То је био разлог да га новинари на Самиту министара финансија, гувернера и директора пореских управа који се одржава у Бечићима питају да ли је то тачно. -… »
Вујовић: Не знам да ли ћу и даље бити министар финанасија

Вујовић: Не знам да ли ћу и даље бити министар финанасија

Бета 17.06.2017
Министар финансија Србије Душан Вујовић изјавио је данас да не зна да ли ће бити министар и у новој влади, јер још није добио понуду мандатарке за састављње Владе Ане Брнабић. Он је новинарима на регионалном састанку министара… »

Вести дана »